VIP Magazin
15 Decembrie 2018
Print
Print
Print
Print
Cristy Rouge Primul album
Decembrie 2009, Nr. 68

Cristy Rouge Primul album

Comentează   |   Cuprins

O cunoaştem de la ultimele două finale naţionale „Eurovision”. A fost şi continuă să fie o surpriză pentru public, pe care l-a cucerit rapid. Mai nou, Cristy Rouge şi-a lansat şi primul album, care se numeşte „9+” şi include 16 piese.

Cristina (acesta este numele ei real) spune că a aşteptat acest eveniment timp de 7 ani. Şi-a dorit foarte mult să lanseze un album, a muncit enorm şi şi-a împlinit visul. Acompaniată de „Alex Calancea Band” şi însoţită de show-baletul „Fan-Fart”, tînăra interpretă a apărut în faţa invitaţilor săi sexy şi puternică, dar şi romantică, şi îndrăgostită. A cîntat live mai multe piese de pe album, fapt pentru care a fost apreciată de Constantin Moscovici, Adrian Ursu, Serj Kuzencoff, trupa „Akord”, dar şi de toţi ceilalţi invitaţi, peste 100 de persoane.

Cristy nu spune cît a costat-o acest album, dar e foarte mîndră că a reuşit să-l lanseze. Îi este recunoscătoare lui Sandu Gorgos, familiei şi prietenilor, care i-au fost alături. Denumirea albumului – „9+” – este nota pe care şi-a acordat-o pentru munca depusă. Spune că 10 e prea mult (e modestă fata), iar 8 e prea puţin.

De fapt, Cristy Rouge este o adevărată profesionistă - a absolvit colegiul de muzică „Ştefan Neaga”, apoi Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice, specialitatea „Canto, Estradă şi Jazz”. Acum, învaţă la Academia de Studii Economice, pentru a împlini şi visul mamei – de a îmbina utilul (businessul) cu plăcutul (muzica). (Irina Tribusean) 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

BRAVO CRISTY! TINE-O TOT ASA!!!
Rodica   -  
05 Februarie 2010, 21:31
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău