VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Vlad Gribincea l-a luat de naş pe Vitalie Nagacevschi
Noiembrie 2008, Nr. 55

Vlad Gribincea l-a luat de naş pe Vitalie Nagacevschi

Comentează   |   Cuprins

Doi dintre cei mai cunoscuţi avocaţi din Moldova, Vitalie Nagacevschi şi Vlad Gribincea, şi-au extins „colaborarea” şi în aspect personal. Primul o va face din postura de naş, iar celălalt va schimba obişnuita salutare de dimineaţă pe „Săru’ mîna, Naşule!”

Nunta lui Vlad Gribincea, de la organizaţia „Juriştii pentru Drepturile Omului”, cu Olimpia Iovu a avut loc pe 19 octombrie, exact de ziua profesională a juriştilor, meserie pe care o practică ambii, la fel ca şi naşii Vitalie şi Viorica Nagacevschi. Mai mult, cununia şi nunta s-au desfăşurat la exact un an distanţă de la căsătoria civilă, astfel că tinerii au primit un pachet dublu de felicitări: cu ocazia nunţii, dar şi a aniversării unui an de căsnicie. Semn divin, cununia a avut loc la biserica “Sf. Theodora de la Sihla” chiar cînd erau prezente sfintele moaşte, aduse de pe muntele Athos.

Fapt deosebit, micuţul Vlad Gribincea jr. a fost martor ocular la căsătoria părinţilor săi. În rînd cu cei 70 de invitaţi ai unei petreceri care s-a dorit a fi modestă, Vlăduţ a savurat din cîntecele lui Vitalie Dani, Laurenţiu Popescu, Valentinei Cojocaru şi Aurei.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Si de aia de cind nasu e deputat sigur ca-i face publicitate fiului pe la toate tv si revistele ca cu vre-o 2 ani in urma nici nimeni nu-l cunostea pe Gribincea
Alexandra   -  
07 Mai 2010, 09:36
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău