VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Viaţa n-are gust? Adaugă „Sare şi Piper”!
Decembrie 2010, Nr. 80

Viaţa n-are gust? Adaugă „Sare şi Piper”!

Comentează   |   Cuprins

De câteva săptămâni toată lumea vorbeşte despre sare şi piper. Adică despre „Sare şi Piper”, noua emisiune semnată de Nata Albot, lansată la Jurnal TV pe 8 noiembrie. I-am „ischitit” pe cei doi prezentatori, Nata Albot şi Andrei Bolocan, ca să aflăm detalii din culise şi ce surprize ne pregătesc.

Nata, despre ce fel de emisiune e vorba? Că din denumire presimt că trebuie să fie ceva interesant...
Nata:
Cu toţii revenim în fiecare seară acasă, după o zi de muncă, şi cu toţii repetăm cam acelaşi scenariu: femeile încep să vrăjească cina la bucătărie, iar bărbaţii deschid televizorul ca să afle ultimele ştiri. Noi vom încerca să le oferim telespectatorilor noştri această atmosferă de casă, inspirând gospodinele cu reţete noi şi oferindu-le bărbaţilor informaţii proaspete, scurte şi utile. Nu vor lipsi invitaţi interesanţi, vedete autohtone şi cele care ne vizitează oraşul. Vom avea concursuri pentru gospodine, le vom oferi cărţi cu reţete şi abonamente la diverse publicaţii. De fapt, ne propunem să le aducem cuplurilor în fiecare seară o atmosferă de armonie şi fericire, pipărată cu glumele şi ingeniozitatea lui Andrei Bolocan şi sărată cu pasiunea pentru bucătărie şi frumuseţe a Natei Albot.
Andrei: Conceptul emisiunii este simplu – omul trebuie să se simtă bine. Gătitul propriu-zis va alcătui firul roşu al emisiunii, iar ponderea ştirilor va fi una sănătoasă şi adecvată: câte ceva bun, deştept şi frumos de pe toate cele 5, 6 sau 7 continente. Da’ câte sunt de fapt? (râde)

Ce vor vedea şi ce nu vor vedea oamenii pe ecran în timpul emisiunii voastre?
Nata:
Vor vedea un cuplu-necuplu care are fazele sale mai bune şi mai proaste, dar care îşi propune să ofere unul altuia căldură, înţelegere, voie bună. Oamenii vor afla cum să-şi condimenteze viaţa cu lucruri noi şi cum să nu cedeze în faţa rutinei. Vom alege în fiecare lună câte o provocare - să învăţăm un dans sau un cântec, să pictăm, să croşetăm, pentru a-i convinge pe telespectatori că rutina poate fi depăşită. Ei nu-i vor vedea pe politicieni vorbind doar despre politică. Şi nici nu vor vedea invitaţi trişti sau plictisiţi. Scopul show-lui nostru este de a-i obişnui pe oameni că „Jurnal TV” le oferă porţia de relaxare, curiozităţi şi inspiraţie. Ei nu vor vedea lucruri imposibil de realizat cu propria imaginaţie şi buzunar.
Andrei: Spectatorii noştri vor vedea următoarele: o femeie frumoasă -  Nata Albot; un tânăr frumos - Andrei Bolocan. „Sare şi Piper” nu va conţine pic de manelişti răpciugoşi, nu va permite perechilor de silicoane să se certe între ele şi va discerne între oameni de încredere şi politicieni înguşti la minte.

De ce „Sare şi Piper”? Cui şi de unde i-a venit ideea acestei emisiuni şi a acestei denumiri?
Nata:
Ideea emisiunii mi-a venit mie. I-am povestit-o lui Val Butnaru, directorul „Jurnal Trust Media” şi am văzut că l-a inspirat. Asta a fost prin iulie, chiar înainte de vacanţă. Aşa că mai tot concediul l-am petrecut în căutări de idei, culori, mirosuri şi rubrici. Denumirea am propus-o tot eu, deşi iniţial a fost una provizorie. Aşa cum între timp nimănui nu i-a venit ceva mai genial în cap, iar noi ne-am obişnuit atât de bine cu „Sare şi Piper”, am hotărât s-o păstrăm, mai ales că e foarte reprezentativă pentru emisiunea noastră.

Câţi oameni sunt implicaţi la realizarea emisiunii şi care este rolul lor?
Nata:
Eu sunt producătorul şi co-prezentatorul emisiunii, alături de Andrei. Producătorul executiv este Eugenia Boldescu. Mai avem şi doi reporteri. Pe parcurs, în emisiune îşi vor mai face apariţia nişte personaje, dar asta deocamdată e secret.
Andrei: Există regizorul de emisie, cameramani, redactori, editori de imagine şi, desigur, fanii de pe Facebook!

Sunteţi doi prezentatori - cum aţi împărţit rolurile şi responsabilităţile?
Nata: E la fel ca şi cu responsabilităţile în casă. Eu sunt cu reţetele, cu inspiraţia, Andrei e cu informaţiile, critica constructivă, dar şi cu multe idei trăsnite. Deşi e o diferenţă de vârstă destul de mare între noi, asta nu ne împiedică să găsim o sumedenie de lucruri în comun care ne încântă şi ne fac să vibrăm.
Andrei: Principiul ineditului este cel care ne ţine vii. În mod analog, „Sare şi Piper” ne face să vrem să fim originali şi irepetabili. Nata - cu cele mai tari reţete culinare, eu - cu cele mai inedito-bune ştiri.

Cărui segment de public vă adresaţi?
Nata: Emisiunea se adresează cuplurilor, dar şi viitoarelor gospodine care încă nu şi-au găsit jumătatea. Aşa că segmentul de vârstă e destul de larg – între 18 şi 60 de ani, oricine este inspirat de mâncare gustoasă, de cunoaştere a tot ce este nou şi amuzant.

La ce fel de impact sau feedback vă aşteptaţi?
Nata:
Suntem modeşti. Nu îndrăznim să visăm la lucruri prea mari. Ne dorim doar premiul pentru cel mai tare show şi cuplu de televiziune din Moldova.
Andrei: Eu zic să uităm de modestie, dar şi de aroganţă. O spunem direct: Moldova nu a mai avut aşa ceva: un show culinar, de luni până joi, în care valori precum familia şi fericirea vor fi cap de afiş. Oamenii trebuie să ne primească în casele lor. Nimănui nu-i strică puţină „Sare şi Piper”. 

(Irina Tribusean)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Sa stiti ca nu doar de la 18 ani le este interesanta emisiunea voastra... Eu am 17 si foate mult iubesc sa va urmares...iar verisoara mea de 4 ani il adora pe Bolocan
Cristina   -  
27 Decembrie 2010, 23:22
Sus ↑
da..adevarat..pina si fiul meu de 3 ani tresare si-si abandoneza jucariile cind aude melodia de la inceputul emisiunii- Well, well, well... :D Sunteti cei mai tari!
Daniela   -  
28 Decembrie 2010, 16:52
Sus ↑
Eu raman impresionata de fiecare data cand privesc emisiunea. Sunte-ti bravi,descurcareti...si cu atit mai mult este ce prezenta lumii.Eu sper ca emisiunea va capata si mai mult succes mai tirziu. Bravo si Vip magazin !!!
Catea   -  
07 Ianuarie 2011, 17:09
Sus ↑
o emisiune super,tare de tot...astept cu nerabdare ora18 10 pentru a privi aceasta emisiune...o multimea de articole interesante...tineti-o tot asa sare si piper...
dynna.27   -  
09 Februarie 2011, 16:18
Sus ↑
Super Emisiune....
cristina   -  
15 Februarie 2012, 19:16
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău