VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Vera Terentiev şi Dorian Furtună au spus da
August 2011, Nr. 87-88

Vera Terentiev şi Dorian Furtună au spus da

Comentează   |   Cuprins

Primăvara aceasta a culminat cu o nuntă ca-n poveşti pentru prezentatoarea TV Vera Terentiev, dar şi pentru multă lume care urmăreşte cu deosebit interes „mişcările de trupe” pe scena vieţii publice de la noi, mai ales latura privată a acesteia.

După o relaţie de aproape şase ani cu etologul politic Dorian Furtună, la sfârşitul lunii mai, îndrăgostiţii şi-au unit destinele. Nunta a avut loc la restaurantul „Casa Sărbătorii”, cu un grad sporit de originalitate, ceea ce o caracterizează pe cunoscuta prezentatoare. Evident, originalitatea nu a putut lipsi pe parcursul evenimentului unic din viaţa ei.

Scenariul nunţii, pus la cale de mireasă, ajutată de Agenţia „Aura”, a însemnat, în două cuvinte, o mare de flori şi multă stofă în nuanţe alb-mov. Mirii s-au lăsat aşteptaţi de către cei aproximativ 200 de invitaţi, printre care politicieni, lideri de opinie, jurnalişti, care s-au bucurat de muzică clasică cântată la vioară sub cerul liber, de o zonă lunch pentru odihnă şi multă şampanie şi căpşuni. Într-un Excalibur alb, mirii, însoţiţi de naşii Eugenia şi Victor Tofan şi domnişoarele de onoare, au sosit la restaurant în aplauzele invitaţilor. După cununia civilă, îndrăgostiţii care şi-au spus „da” unul altuia au fost felicitaţi de către oaspeţi. Aceştia, la propunerea miresei, au venit cu jucării de pluş în locul florilor tradiţionale pe care urmau să le ofere tinerilor. Jucăriile au fost dăruite ulterior copiilor bolnavi de la Centrul Republican al Mamei şi Copilului.

Nu au lipsit focurile de artificii, care au făcut deliciul invitaţilor la intrarea mirilor în sală. Emoţii mari la primul dans, mirii trecând de la ritmuri lente la tango şi apoi la vals, iar Adrian Ursu, Ion Suruceanu şi Zinaida Julea au încins atmosfera până dimineaţa. Mireasa şi-a uimit rudele şi prietenii şi prin cântec – împreună cu Adrian Ursu, aceasta a  interpretat piesa „Lasă-mă să-ţi dau iubirea mea”. Surpriza a fost şi mai mare atunci când prezentatoarea TV a apărut cântând îmbrăcată într-o rochie scurtă de Barbie şi cu un voal lung de aproape cinci metri, lăsând deoparte rochia lungă de prinţesă purtată anterior. Nici mirele nu s-a lăsat mai prejos la capitolul vestimentaţie, purtând un costum semnat de designerul Daniel Racovizza. La capitolul originalitate poate fi trecut şi tortul miresei, care a fost ornat cu flori vii, fiecărui invitat fiindu-i pregătită câte o tortă mică, alb-mov. Nu au lipsit nici frumoasele tradiţii moldoveneşti...

Cununia religioasă la Catedrala Mitropolitană a fost un moment aparte al marelui eveniment, mireasa optând  pentru o rochie în stil grecesc şi o coroniţă împletită din romaniţe. A urmat un weekend la Paris, însurăţeii pregătindu-se să-şi petreacă adevărata lună de miere într-o croazieră pe Marea Mediterană.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Frumoasa, buna si desteapta!Casa de piatra!
stela   -  
27 August 2011, 22:03
Sus ↑
costumul mirelui rupe!super si mireasa la fel
oxana   -  
13 Septembrie 2011, 18:24
Sus ↑
frumoasă pereche...
Ilona   -  
17 Septembrie 2011, 21:16
Sus ↑
un cuplu atit de frumos.... ochii mireului imi aduce aminte de un serial VD...
vera   -  
25 Septembrie 2011, 22:02
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău