VIP Magazin
29 Septembrie 2020
Print
Print
Print
Print
VIP Junior Martie
Martie 2011, Nr. 83

VIP Junior Martie

Comentează   |   Cuprins

Cătălina şi Patrick  Mocanu
Cătălina va împlini, în curând, 9 ani. Este ingenioasă, cochetă şi urmăreşte ultimele noutăţi în domeniul modei. Îi place foarte mult să se îmbrace frumos şi îşi asortează până şi fundiţa din păr cu pantofii.
Patrick este un mic sfredeluş, care întotdeauna zâmbeşte, dar mai ales atunci când face vreo şotie. Îşi iubeşte foarte mult surorile mai mari şi îi place să le tragă de cosiţe, atunci când ele nu-i acordă atenţie.

Cezara Popovici
Cezara împlineşte 4 anişori pe 7 martie. Este o fetiţă fermecătoare, cu un stil aparte. Face totul din plăcere şi curiozitate, descoperind lumea făcând multe experienţe singură sau cu ajutorul părinţilor, care pur şi simplu o adoră. Îi place mult să se afle în lumea LEGO şi preferă călătoriile.

Ionela Crăciun
La cei patru ani şi opt luni, Ionela este o fetiţă cu adevărat deosebită. Face dans, muzică, teatru, limbă engleză şi este un lider printre colegii de  la grădiniţa privată pe care o frecventează. Este activă şi foarte atentă, uneşte primele silabe deja. Înţelepciunea şi maturitatea de care dă dovadă o uimesc nu doar pe mama fetiţei, care se mândreşte enorm de mult cu ea, ci şi pe toţi cei care o înconjoară. Vrea să devină vedetă, iar părinţii o susţin în toate, îi doresc mult succes, un viitor luminos şi prosper.

Adelina Celan
Sunt micuţa Adelina
Hărnicuţă ca albina
Vă trimit fotografie
Fiindcă asta-mi place mie.
Una ţie, una mie
Şi vă aştept în ospeţie!

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Adelina Celan este o dulceata de fetita pe care toti o iubesc si o rasfata. Multi pupici!!!!!
Mariana Cobileanschi   -  
06 Aprilie 2011, 15:09
Sus ↑
Ionela Craciun o fetita gingasa si cuceritoare....
???????????   -  
26 Iunie 2011, 18:41
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău