VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
VIP Junior Mai
Mai 2011, Nr. 85

VIP Junior Mai

Comentează   |   Cuprins

Mark Pascal
Este un copil jucăuş, sociabil, mereu în căutare de ceva nou şi interesant, ce merită a fi descoperit. Deşi are puţin peste doi anişori, îi place să cânte, să danseze şi să joace fotbal, dar preferă să înveţe şi să recite expresiv poezii, îndeosebi pe cele ale lui Grigore Vieru din cartea „Soare, Soare, Domn frumos”. Mark exprimă adevăratul sens al vieţii părinţilor, care se bucură de acest omuleţ plin de dragoste, lumină şi împlinire şi îşi doresc să crească sănătos, plin de viaţă şi iubitor de oameni.

Amelia Moldovanu
Este o dulceaţă de fetiţă, cu păr ondulat şi ochi albaştri ce pot cuceri pe oricine. La nici doi ani împliniţi, este pasionată de cărţi şi pantofii cu toc înalt ai mamei, muzică şi dans – are o energie şi o memorie de invidiat. Fire sociabilă, se simte formidabil în compania copiilor şi este adorată de toţi cei din jur. Dar mai ales, de către tăticul!

Darius-Iulian Leguma
Face cinci anişori pe 5 iulie, merge la grădiniţa „Lăstăraş”, îi plac animalele şi îşi doreşte foarte mult un papagal acasă. I-a promis mamei că-i cumpără o maşină mare, dar numai dacă ea va fi „cuminte şi ascultătoare”. Visează să călătorească în Africa. Nu mănâncă „florile” (aşa numeşte el verdeaţa) din borş şi din plăcinte – nu înţelege ce fac ele acolo în general!Matei-Ştefan Bernic
Deşi face doar cinci anişori pe 10 mai, Matei se pricepe deja la fete – ingenios, educat şi deştept, ştie să le cucerească dintr-o privire. Visează la o motocicletă sportivă, pe care să le scoată la plimbare. Îşi iubeşte mult părinţii şi este foarte fericit că a devenit, de curând, „badea”. Frăţiorul Luca s-a născut în martie.


Sofia Bodrug

Născută pe 15 noiembrie 2009, Sofia se pricepe de minune la capitolul modă şi îşi alege singură hainele pe care să le îmbrace. Începe să danseze imediat ce aude muzica, iar dacă mai are şi o oglindă în faţă, e cea mai fericită. Îi place să deseneze, iar părinţii, ambii pictori, o lasă să se „antreneze” oriunde îi vine inspiraţia, adică pe toţi pereţii din casă!

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

baietelul Mark pare un ingeras adevarat! Cred ca parintii se mindresc cu un asa baietel! Multa sanatate!
kiki   -  
02 Iunie 2011, 00:53
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău