VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
VIP Junior Aprilie
Aprilie 2011, Nr. 84

VIP Junior Aprilie

Comentează   |   Cuprins

Mădălina şi Nicoleta Marga
Cele două surioare se împacă de minune, mai ales când vine vorba de distracţie, dar, în afară de zâmbete largi, ele mai sunt preocupate de o grămadă de lucruri. Cea mai mare dintre ele, Mădălina, de 9 ani, are o atracţie deosebită pentru cai (îi şi desenează mereu), iar când va creşte, îi recomandăm noi o şcoală de călărie.
Mezina Nicoleta a deprins de minune abilitatea de a se descurca în orice situaţie. Păi, dacă o face de la 7 anişori, viitorul sună bine!

Lina Rusu

Are cinci ani şi şase luni şi îi place foarte mult să deseneze şi să danseze. Merge deja la ore de dans şi mai învaţă şi limba engleză, ca să poată comunica cu oricine, din orice ţară. Lina este liniştită şi întotdeauna binedispusă, aşa că e o plăcere să fii în compania ei.

Flaviu Frunză
Eu sunt bombonica mamei. Am 5 ani şi mă numesc Flaviu. Sunt niţel neascultător, dar mă străduiesc să mă cuminţesc. Îmi place la grădiniţă, dar mai mult în faţa calculatorului, deoarece îmi întâlnesc acolo prietenii din desene animate. Aş vrea un frăţior, dar mămica îmi spune că sunt foarte scumpi şi că trebuie să mai aştept un pic.

 Mariana Stoica

Face 5 anişori pe 14 iunie. Merge la grădiniţă şi susţine că se va căsători cu Mihai, colegul ei de grupă, iar când va fi mare va fi... gravidă! Îşi doreşte foarte mult un frăţior şi i-a spus mamei că dacă nu îi aduce unul, îşi va face singură. E zglobie, ingenioasă şi ghiduşă, asigurându-le tuturor buna dispoziţie şi un zâmbet larg pe buze.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău