VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
VIP Junior (luna Iunie)
Iunie 2011, Nr. 86

VIP Junior (luna Iunie)

Comentează   |   Cuprins

Gheorghiţă Soltan
Are şapte anişori, merge în clasa întâi, îi place foarte mult fotbalul şi vrea să devină un fotbalist mare, iar părinţii îl susţin şi îl ajută. Deşi e mic de statură, e foarte energic şi activ. La fel ca şi majoritatea băieţilor de vârsta lui, e pasionat şi de calculator. E lider în clasă, apreciat şi respectat de colegi şi de învăţătoare. Părinţii spun că Gheorghiţă e un băiat cuminte şi îi ascultă întotdeauna.

Adelina Berlinschi
Are un an şi două luni, dar deja e pasionată de cărţi, care nu lasă nicio şansă jucăriilor. „Parcă s-a născut cu cartea în mână!”, zice bunicul Valeriu Oglindă despre nepoţica sa. E gingaşă, isteaţă, cochetă, dulce şi foarte curioasă. Şi să cânte tot îi place, aşa că le organizează mici „concerte” părinţilor şi buneilor.Alexandru Vizitiu
A împlinit trei anişori pe 16 mai. De la doi ani frecventează grădiniţa nr.194, în care cu copiii lucrează cei mai buni pedagogi! Are o memorie fenomenală – la un an şi şapte luni a învăţat  toate literele din alfabetul latin! Cel mai mult îi place să coloreze cu creioane, să se joace cu maşinile, să se uite la desene animate. Are o soră mai mare, Daniela, şi un frate, Vlad. Cel mai mult timp petrece cu „badea”. Alex este un copil foarte activ, sociabil şi jucăuş. Părinţii, fraţii, bunicii şi nanii îl iubesc foarte mult şi îi doresc să crească sănătos şi norocos, şi să-l aibă Domnul în pază!

Adrian  Gheniţă
Aduţu, cum îl dezmiardă părinţii şi rudele, împlineşte patru anişori pe 20 iunie, este pasionat de maşini şi deja se pricepe la ele – are o colecţie întreagă acasă. Abia aşteaptă să crească mare ca tata şi să conducă un automobil adevărat. De când merge la grădiniţă, a devenit mai cuminte şi mai matur. Se împacă foarte bine cu fetele, nu scapă nicio şansă de a le fura câte un pupic, iar mamei, Diana, bunicilor Ana şi Paşa le aduce flori la orice ocazie.

Marius Tira
Băieţelul cu privire de îngeraş, mic şi foarte drăguţ, adorat de toată lumea, împlineşte, în curând, un an şi cinci luni. Mama, Violeta, i-a scris şi o poezie cu această ocazie.

Marius, Trofeul familiei/Aroma vaniliei./Sufleţel de îngeraş,/Dragul mamei odoraş/Şi a tatii mângâiere,/Pentru noi eşti o avere./Puiul nostru, pui de soare,/Şi mămica, şi tăticul/Au grijă de tine/Ca tu să te faci mare./Noi cu toţii te iubim,/Sănătate, fericire îţi dorim!

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău