VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Tripla lansare a lui Laurenţiu Popescu
Noiembrie 2008, Nr. 55

Tripla lansare a lui Laurenţiu Popescu

Comentează   |   Cuprins

„Trăieşte clipa”! O face Laurenţiu, ne îndeamnă şi pe noi şi CD-ul se numeşte la fel - după denumirea primei din cele 10 piese, compuse şi înregistrate pe parcursul ultimilor doi ani: hiturile „Beau inima ta”, „Colegii mei”, „Cîntă lăutare” şi „Nu am ştiut”. Pentru cea din urmă piesă, Laurenţiu a reuşit să filmeze şi un videoclip, regizat de Ian Onică, cu susţinerea stilistică a Valentinei Radcenco. Chiar dacă clipul rulează pe cîteva posturi tv de la noi deja de cîteva luni, lansarea oficială a acestuia va avea loc odată cu cea a CD-ului, pe care a fost inclus în calitate de bonus-surpriză.

Majoritatea textelor pentru piesele lui Laurenţiu sînt semnate de Viorica Nagacevschi, iar la muzică omul a lucrat împreună cu Anatol Lupu şi Andrei Sava. De fapt, Viorica este cea care s-a ocupat de transformarea ex-solistului trupei „Savana” în proiectul solo „Laurenţiu Popescu”, cu ajutorul agenţiei „Muzartshow”. Tot ea se ocupă acum şi de promovarea lui Laurenţiu, cît şi de modelarea lui. „Aş vrea să schimb retina ochiului prin care Laurenţiu vede lumea, pentru a-l face mai îndrăzneţ şi mai sigur”, explică Viorica.  

În aceeaşi seară, Laurenţiu va lansa şi piesa „Te iubesc”, pe care regretaţii Ion şi Doina Aldea-Teodorovici nu au reuşit s-o înregistreze, dreptul de interpretare fiind preluat de la mama Doinei, dna Eugenia Marin.  
(Irina Tribusean)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Un suflet care si-A IMbracat litera cuvintului cu nota muzicala, pentru a deschide inima fiecarui pelerin ,ca razele dragostei fata de frumusetea launtrica cit si de cei dragi sa ne insoteasca mereu....
fan   -  
12 Aprilie 2010, 17:52
Sus ↑
Am avut marea placere de al cunoaste pe acest super si talentat om pot sa afirm cu convingere ca tu esti luceafarul muzicii noastre moldovenesti succese in viitor si sa nu ti uiti niciodata prietenii .
URSU VICTORIA   -  
16 August 2010, 14:11
Sus ↑
Am avut marea placere de al cunoaste pe acest super si talentat om esteun bun prieten si ii multumesc din suflet de sfaturile care mi le da ii ti doresc succes mari pe vitor
alina   -  
06 Noiembrie 2010, 10:36
Sus ↑
cum as putea gasi numarul de mobil a lui laurentiu popescu,tare as dori sa-mi cinte la nunta,va rog, sa ma ajutati
marina   -  
05 Iulie 2012, 21:59
Sus ↑
scriti va rog versurile la melodia Laurentiu Popescu - Traieste Clipa
Edward   -  
06 Februarie 2014, 17:59
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău