VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Trei într-un „Akord”
Decembrie 2008, Nr. 56

Trei într-un „Akord”

Comentează   |   Cuprins

Membrii trupei „Akord” au luat taurul de coarne şi, în doar doi ani de la înfiinţare, au pus pe picioare cel mai tare şi trandy „boys band” din Moldova. Una peste alta, nu fiecare îşi permite lansare de CD pe principala scenă a ţării şi să sărute admiratoarele la sesiune de autografe.

Sînt trei: doi de Igor şi un Victor, care l-a înlocuit pe alt Victor. Adică Igor Ştribiţchi, Igor Sîrbu – cei cărora le şi aparţine ideea fondării trupei - şi Victor Răilean, cel care i-a luat locul lui Victor Balan, fost membru al formaţiei. Cei de la „Backstreet Boys”, „Westlife” şi „Five” pot dormi liniştiţi – formatul de „boys band”, dispărut ca ceaţa în Europa, a renăscut ca pasărea Phoenix pe meleagurile noastre, nu fără meritul celor trei băieţi arătoşi şi talentaţi de la „Akord”, pentru care acest tip de interpretare este cel mai „muzical”. Este şi cel mai „comod”, pentru că rezistă problemei generaţiilor – place şi tinerilor, dar şi celor mai „cărunţi”.

Aşa, cîntînd în trei voci, „Akord” contabilizează un an 2008 cu multe evenimente, printre care menţiunea 1 la concursul „George Grigoriu” de la Brăila, băieţii fiind apreciaţi de Mirabela Dauer. Au ajuns şi la emisiunea „Happy hour” de la „PRO TV”, unde l-au întîlnit pe Măruţă în duşi buni – poate fi şi drăguţ, se pare... Nici acasă băieţii nu au stat degeaba – tocmai au lansat albumul „Cerul care ne-a unit”, pe scena Palatului Naţional, într-un show de zile mari, avîndu-i invitaţi pe Mihai Trăistariu şi trupa „Talisman”, care i-a şi acompaniat pentru cîteva piese. Pînă atunci, s-au întîlnit cu admiratoarele, cărora le-au dat bilete la spectacolul de lansare a albumului, le-au semnat autografe, pe care le-au servit cu bomboane şi le-au pupat – toate pe fundalul muzicii lor. Pot să le pupe cît vor ei, că toţi sînt burlaci – se descurcă bine cu fetele, doar că nu prea au timp de ele… Asta pentru că anul 2009 se anunţă unul cu multe evenimente, normal, mai multe faţă de cel precedent. Cel puţin, asta îşi doresc băieţii…  (Marcel Toma)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Sunteti o formatie foarte frumoasa.Va doresc mult succes
annya   -  
12 Noiembrie 2010, 18:03
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău