VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Top 4 monden. Mai 2011
Mai 2011, Nr. 85

Top 4 monden. Mai 2011

Comentează   |   Cuprins

de Lucia Berdos şi Rodica Trofimov

 

 

 


LOCAL. „Nobil Italian Restaurant”

Dacă vă este dor de însorita Italie şi vi se face poftă de o porţie de spaghetti, lasagna, risotto sau de o pizza ca la mama ei, trebuie să vizitaţi neapărat Restaurantul Italian de la Hotelul „Nobil”. Considerat unul dintre cele mai bune restaurante cu specific italian din Chişinău, aici vă puteţi delecta cu delicioase creaţii ale bucătarului-şef de origine italiană, care a adus cu el reţete tradiţionale şi speciale în acelaşi timp. Vă recomandăm salata „Caterina de Medici”, tagliata de vită cu rucola şi parmezan. Desigur, puteţi alege ceva din supe sau bucate din peşte – pe toate le puteţi „asorta” cu un vin bun, servit în atmosfera regală a localului.
+ pizza în meniu
– parcare dificilă

CARTE. „Pollyanna”. Eleonor H. Porter

O carte clasică a literaturii anglo-americane pentru copii, editată pentru prima dată în 1912 şi tradusă în limba rusă abia acum câţiva ani. Este povestea unei fetiţe rămase fără părinţi şi aflate sub tutela unei mătuşi, care are o filozofie simplă de viaţă – să vezi partea bună şi frumoasă a lucrurilor, să transformi negativul în pozitiv. E mult mai uşor să stai cu faţa acră decât să încerci să schimbi lucrurile. Pollyanna le schimbă şi chiar îi influenţează pozitiv pe oamenii din oraşul în care trăieşte, deschizându-le inima spre bucurie. Linia de subiect captivantă şi extraordinara abordare psihologică a situaţiilor au atras atenţia cititorilor câteva generaţii la rând.
+ o poveste demnă de transpus în viaţă
– traducere realizată doar în limba rusăFRUMUSEE. „Kerastase Elixir Ultime”. „L’Oreal”

Un elixir ce poate face minuni cu părul dvs. Vă recomandăm un produs nou de la „L’Oreal”, pentru toate tipurile de păr, ce va conferi frumuseţe şi strălucire podoabei capilare. Are în compoziţia sa patru feluri de uleiuri, care contribuie în mod esenţial la rezultatul final. Fiecare picătură de elixir va transforma părul în unul mătăsos. Aplicat înainte de spălare, va regenera părul, înainte de coafare îl va face incredibil de „suplu” şi frumos, iar la finisarea coafurii va face părul dvs. să strălucească sănătos. Încercaţi!
+ o inovaţie plăcută
– nu poate fi folosit mul timp

 

 

LOCAL. „Crème de la Crème”

Încă o patiserie franţuzească la noi acasă. „Crème de la Crème” este o adevărată împărăţie a dulciurilor, a macaroons-urilor şi croasantelor franţuzeşti,  a cheesecake-urilor, tartelor cu fructe, ciocolată şi vanilie (peste 40 de reţete) – tot ce vă doreşte inimioara de iubitor de dulce. Tot aici puteţi gusta o cafea cu aromă vieneză, pâine-baghetă ca la Paris sau pâine neagră Pumpernickel. Interiorul este realizat în stil pur franţuzesc, din materiale şi în culori naturale. Patroana a avut nevoie de cinci ani pentru a pune la punct fiecare detaliu al localului. La „Crème de la Crème” nu se fumează, iar zona pentru copii, una destul de spaţioasă, este situată la etajul doi, unde părinţii îşi pot supraveghea nestingheriţi micii gurmanzi.
+ programul de lucru: 8.00 (duminica de la 9.00) -23.00
– să nu exagerăm cu dulciurile

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău