VIP Magazin
28 Septembrie 2020
Print
Print
Print
Print
Top 4 monden. Aprilie 2011
Aprilie 2011, Nr. 84

Top 4 monden. Aprilie 2011

Comentează   |   Cuprins

de Lucia Berdos şi Rodica Trofimov

  PICTURĂ. „Enigme”. Andrei Mudrea

L-am regăsit pe maestrul Andrei Mudrea într-o expoziţie personală de pictură la Galeria de artă „Artium” de la CC Shopping MallDova. Ieşirea din tradiţionalul perimetru al locurilor de expunere este un bun semn al promovării şi apropierii de publicul larg. Artistul plastic a expus peste 30 de abstracţii moderne, create la începutul lui 2011, care fac parte din ciclul „Enigme”. Acestea sunt realizate într-o tehnică şi stilistică nouă, dar poartă aceeaşi amprentă vie şi luminoasă a maestrului. Pentru că reprezintă o etapă nouă în munca sa, dl Mudrea a invitat publicul să participe în procesul de creaţie şi să contribuie la intitularea tablourilor expuse. În următoarele zile, pictorul va face totalurile concursului şi-i va premia pe cei mai inspiraţi cu câte o grafică abstractă.
+ nu pierdeţi ultimele zile de concurs şi primiţi în dar un tablou
– dacă nu aţi reuşit să vizitaţi expoziţia, intraţi pe www.mudrea.com


FASHION. „Manoush”, „Alberta Ferretti”, „Philipp Plein”

În cazul în care aveţi bătăi de cap cu înnoirea garderobei pentru primăvară-vară, nu disperaţi. La Chişinău s-au deschis câteva magazine noi. Este vorba de Style Studio „Favorit”, unde veţi găsi piese din colecţiile „Blugirl Folies” şi „Philipp Plein”. Cel din urmă este creat de extravagantul designer de origine germană în vârstă de 33 de ani, care a reuşit, în timp scurt, să urce în vârful modei europene. Cel de-al doilea magazin pe care merită să-l vedeţi este „Le Passione”. Aici vă dau întâlnire celebrele creaţii în pur stil franţuzesc „Manoush”. Iar brandul „Alberta Ferretti” nu are nevoie de mari prezentări. Cumpărături frumoase!
+ colecţii noi
– mai multă promovare


MUZICĂ. FESTIVALUL BACH

Cu ocazia aniversării compozitorului german Johann Sebastian Bach, Sala cu Orgă a organizat pentru prima dată la Chişinău Festivalul Bach. Evenimentul, organizat sub patronajul soţiei prim-ministrului, Sanda Filat, a fost susţinut de ambasadele Poloniei, Germaniei şi Alianţa Franceză şi a întrunit artişti din ţară şi de peste hotare. Recunoscut pentru inteligenţa şi profunzimea muzicii sale, Bach a fost interpretat la Chişinău în diverse stiluri, inclusiv cel de jazz. Pentru că s-a bucurat de sprijinul dnei Filat, Festivalul Bach a adunat un public destul de numeros.
+ aportul dnei Filat în organizarea festivalului
– lipsa biletelor la unele concerte

RESTAURANT. „Vatra neamului”

Mâncarea moldovenească există şi este un amalgam de tocăniţe, ciulamale, sarmale şi mămăligi de toate felurile. Şi mai este mâncarea care te face să te simţi bine atâta cât este… O filozofie întreagă ascunde restaurantul-muzeu „Vatra neamului”, locul unde puteţi gusta din bogatul meniu cu bucate tradiţionale moldoveneşti într-o ambianţă istorică asigurată de cele cinci săli – Sala Antică, a Domnitorilor, Clasică, Sala Cetate sau cea Regală. Aici vă puteţi invita oaspeţii de peste hotare la o cină tradiţională, partenerii de afaceri – la un dejun în stil european, iar prietenii – la un prânz cu zeamă şi plăcinţele „poale-n brâu”.
+ meniu variat al mâncărurilor de post  
– lipsa butonului pentru chelneri

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău