VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Top 100 femei sexy din Moldova
 Descarcă
Aprilie 2012, Nr. 96

Top 100 femei sexy din Moldova

Comentează   |   Cuprins

Cele mai frumoase şi sexy personalităţi din muzică, televiziune, showbiz, sport şi modeling şi-au dat întâlnire la restaurantul Most, la evenimentul „Top 100 cele mai sexy femei din Moldova 2011”, proiect realizat în exclusivitate de “VIP magazin” pentru al treilea an consecutiv.

Atât splendoarea ochilor strălucitori ai fiecărei invitate, rochiile elegante, decolteurile vorbitoare, cât şi gustul spumantului Cricova Rose şi al apei „Mattoni”, devenită deja celebră, au fost condimentele petrecerii la care, în afara frumuseţilor “implicate” direct în respectivul proiect, au fost prezente şi alte persoane oficiale din lumea bună – politicieni, oameni de afaceri, artişti... Cu toţii au savurat din atmosfera petrecerii asigurată de maestrul de ceremonii Sergiu Bezniţchi, de Bandul Tharmis şi de Valentin Uzun.


Cum printre cele mai sexy trebuie să fie şi cea mai sexy, câştigătoarea proiectului “Top 100 femei sexy din Moldova” a fost desemnată interpreta Natasha Gordienko, care s-a ales cu un ceas “Fendi” cu diamante din partea partenerului evenimentului, “Godina International”. Aceeaşi companie a pus la bătaie încă două ceasuri în cadrul unei tombole, pe care le-au dus acasă Diana Covalenco de la “Noroc TV” şi Angela Gonţa de la “Pro TV Chişinău”. Nici alte fete prezente la eveniment nu au rămas fără premii - compania „Loial”, reprezentant „Schwarzkopf” şi „Dove“ au premiat primele 15 frumuseţi din top. A fost premiată şi învingătoarea sondajului de pe site-ul www.vipmagazin.md - Inga Tican, care va putea fi văzută în unul dintre următoarele numere ale revistei noastre (premiul special „VIP magazin“) şi va bea în compania prietenilor din impunătorul spumant de 6 l. oferit de Cricova S.A.


Proiectul „Top 100 cele mai sexy femei din Moldova 2012” s-a desfăşurat, timp de câteva săptămâni, pe site-ul www.vipmagazin.md şi a culminat cu publicarea topului în ediţia din martie a revistei "VIP magazin". Clasamentul a fost decis prin SMS şi on-line voting, dar şi prin decizia unui juriu format din 7 bărbaţi.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Un proiect inedit!!! Bravo VIP Magazin!!! Ati adunat cele mai frumoase femei pentru acest top!!!
Domnisoara   -  
13 Martie 2012, 17:56
Sus ↑
imi place calitatea la Video, super
dd   -  
14 Martie 2012, 20:34
Sus ↑
.....NU CRED DELOC CA E ALEGEREA CORECTA.....am vazut acolo femei mult mai frumoase........chiar frumoase.....si un mare plus......pot sa si vorbeasca......in comparatie cu ea......
CRITIC   -  
25 Iunie 2012, 14:06
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău