VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Teodor Rădulescu îşi caută gospodinã la casă
Martie 2009, Nr. 59

Teodor Rădulescu îşi caută gospodinã la casă

Comentează   |   Cuprins

Deşi încă nu este sută la sută finisată, Teo s-a mutat în casa pe care şi-a dorit-o dintotdeauna. Îşi vede visul împlinindu-se încetul cu încetul, dar mai lipseşte un detaliu esenţial – o femeie şi copiii pe care şi-i doreşte atît de mult.

A locuit cu chirie în Chişinău pînă acum 4 ani, cînd prietenii au decis pentru el că e timpul să-şi ia ceva „al lui”. Aşa că tot prietenii s-au apucat de căutat şi au găsit peste o sută de case, apartamente şi loturi. Teo a reuşit să viziteze doar şase-şapte, din lipsă de timp, apoi au descoperit-o – o casă nefinisată, la o margine de capitală, situată exact între civilizaţia oraşului şi pacea orizontului deschis. I-au trebuit cîteva zile să adune banii şi a cumpărat-o. „Un an de zile după asta întorceam datoriile şi mă întrebam - pentru ce mi-a trebuit? Nu am fost niciodată acolo în acest timp. Apoi am început să caut bani pentru construcţie”, îşi aminteşte Teo. Şi i-a găsit, a dărîmat pereţii din interior şi a proiectat totul după placul său, ajutat de sfaturile cîtorva specialişti. Acum doi ani nu a mai rezistat şi s-a mutat la casa lui, chiar dacă este cam pe la jumătate de drum cu lucrările de construcţie şi finisare. Casa are patru niveluri: în subsol este o saună, un mic bazin de scufundare şi un jacuzzi, la parter e bucătăria şi livingul, la etajul întîi – două dormitoare şi un birou, iar la ultimul – o sală de odihnă, care va include un minibar, un „home cinema”, un colţişor amenajat pentru dans şi pentru sport. Dormitorul este locul lui preferat, de care începe să-i fie dor imediat ce pleacă de acasă şi abia aşteaptă să se întoarcă. Găteşte destul de rar, dar mai des decît acum un an. „Unele lucruri din bucătărie nu le-am folosit niciodată, ca maşina de spălat vase sau cuptorul electric, pentru că nu am avut nevoie de ele. Atunci cînd o să vină o gospodină în această casă, o să le găsească noi şi o să se bucure.”, spune Teo zîmbind.

De fapt, în casa lui Teo o femeie a stat doar 3-4 zile, pentru că în perioada în care s-a mutat, s-a încheiat ultima lui relaţie. Este singur de un an şi jumătate. La 6 martie Teo a împlinit 38 de ani. Acum, visul lui cel mare e să-şi întîlnească jumătatea - femeia cu care se va însura şi care îi va dărui copiii pe care şi-i doreşte atît de mult.

În februarie, show-baletul „Teodor” a sărbătorit 11 ani de activitate, adică de la primul concert mare, susţinut într-o formulă de mai mult de 10 oameni. Iar în martie se deschide o nouă sală a şcolii de dans „Teodor”. Dacă aceasta nu va deveni profitabilă, Teodor se va lansa într-un alt fel de afacere.

Marele eveniment îl constituie, însă, deschiderea unui centru de artă la Bucureşti, care a avut loc la 1 martie. Este un studio de producţie artistică şi are o sală de repetiţii pentru band, o cameră pentru vocal, un studio performant pentru înregistrări profesioniste şi o sală de dans. Se numeşte „Fame Music and Dance” şi e un proiect realizat în parteneriat cu Radu Sîrbu (ex-„O-Zone”).  (Irina Tribusean)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Oare chiar sa fie, atit de greu sa intilnesti o a doua jumatate pentru un barbat de succes? Si de ce s-a despartit de fosta prietena....O mie si una de intrebari! stupide, dar totusi serioase...chiar intrigante. Din toate spoturile filmate, dintre 50 cele mai sexi femei din Moldova, VIP Magazin iar putea gasi ac de cojoc simpaticului Teo-dansator! Publicitatea este super, acumca vor alerga multe fetite cu fite dupa el!
Sabrina   -  
12 Februarie 2010, 20:24
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău