VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Tanti Ludmila: „La 50 viaţa abia începe”
Aprilie 2009, Nr. 60

Tanti Ludmila: „La 50 viaţa abia începe”

Comentează   |   Cuprins

Zîmbitoare ca întotdeauna, alergînd pe cizmuliţe mignone pe tocuri subţiri, în rochiţă mică în buline şi cu o inimă mai mare decît ea, tanti Ludmila a înregistrat o întîrziere record la propria aniversare de... 50 de ani. Incredibil, dar adevărat! Timpul pare să fi încheiat un contract de neagresiune şi pace cu frumoasa vedetă de televiziune Ludmila Bălan. Tot ea - soţia ex-ambasadorului R. Moldova în Israel Mihai Balan, tot ea - mama încîntătoarei Sanda Bălan de la „Prime” şi tot ea - mama megastarului Dan Bălan.

Nimic surprinzător, mai ales pentru familie, ca tanti Ludmila să ajungă aproape ultima la sindrofia organizată la Sala de Aur pentru familie şi cei mai apropiaţi prieteni. E şi firesc pentru femeile din zodia Berbecului – nu o fac special, dar din cauza că îşi asumă multe, că sînt maximaliste şi vor să reuşească peste tot, ele tot timpul lasă cele mai importante lucruri pentru ultimul moment. Aşa a fost şi cu tanti Ludmila. A ajuns abia în ajun de la Bucureşti, de ziua ei şi-a dus rochia la scurtat, pe urmă a venit alertată la stiliştii de la „Cristis”, rugîndu-i să-i salveze culoarea părului pe care nu au nimerit-o coaforii de pe Dîmboviţa. Au urmat buclele, machiajul delicat de seară, luatul rochiei de la croitor, ajustatul pe talie, urcatul la volan şi afişarea zîmbetului de star.

Pînă la apariţia divei, dl Mihai Bălan, azi om de afaceri şi fiica Sanda, au întîlnit oaspeţii cu toată căldura potrivită unor gazde, astfel ca nimeni să nu simtă lipsa omagiatei. „Aşa e mama”, nu vă supăraţi, zîmbea Sanda primind florile. Între timp, Boris Ilici, tatăl omagiatei, profesor de educaţie fizică la şcoala din Sărătenii Vechi, a acceptat invitaţia lui Iacov Tihman şi a vizitat complexul „Niagara”, de unde s-a întors încîntat că a văzut minunea la care el a visat toată viaţa - un centru de sport cu toate pretenţiile.
 
Cînd toată lumea şi-a găsit locul la mese, Ludmila a mulţumit familiei pentru înţelegere şi mai ales soţului, care stă în spatele tuturor succeselor ei. „Eu eram la televiziune, iar Mihai pregătea copiilor şi cina, şi hăinuţele pentru a doua zi.”

Dl Mihai a pregătit un scenariu firesc al serii, din care s-a derulat tot filmul vieţii soţiei sale.

Mama vedetei, Alexandra Constantinovna, a povestit despre o Liudă micuţă, de 3 ani, pe care părinţii învăţători o cărau cu ei la consiliile profesorale, unde ea adormea în ultima masă. Acestei fetiţe tăticul îi scria poezii, pe care ea trebuia să le recite la serbările de Crăciun. Revelaţia serii a fost povestea în care micuţa Liuda a furat cîntecul prietenului ei, timidul Grişka, băiatul directorului de şcoală şi l-a cîntat lui Moş Gerilă.

Pe urmă dl Mihai şi-a amintit că în momentul în care ea era elevă într-a 6-a, el făcea armata şi „o păzea de la hotarele cu China”. Apoi, cum l-a văzut ea în cămin şi s-a gîndit că un băiat aşa de frumos şi deştept n-o să se uite niciodată la ea. Dar el s-a uitat şi în curînd şi-a căutat un staroste să-i ceară mîna. Dar starostele trebuia să fie însurat. Şi atunci l-a găsit pe cel mai bun prieten al lor, azi celebrul ziarist Vasile Botnaru, care era însurat de tocmai trei zile. „Să fiţi atenţi cînd vorbiţi cu papa, că lui nu-i plac activiştii”, i-a avertizat mireasa. Cît cei doi au înconjurat de trei ori satul din cauza emoţiilor, dl Boris îi tot spunea Liudei: „Vezi că te-a amăgit?”. Pînă la urmă, cei doi „au făcut nuntă, au doi copii şi trăiesc fericiţi pînă la adînci bătrîneţi”...

Dan Bălan: „Sînt tare mîndru că tanti Ludmila e mama mea”

Ultimul oaspete a fost Dan, care a venit direct de la aeroport. Dan, care şi-a sărbătorit o lună în urmă aniversarea de 30 de ani la Hollywood,  nu s-a mai dezlipit de familie şi mai ales de bunici, care urmăresc evoluţia sa în orice colţ al lumii şi citesc orice articol despre el. Superstarul şi-a amintit că la grădiniţă şi în tabăra pionierească copiii îl porecleau „tanti Ludmila” şi că atunci el suferea, dar că acum i-ar place să i se spună aşa. Tineri din Moldova îi trimit în fiecare zi mail-uri cu complimente pentru tanti Ludmila şi îl roagă să-i transmită salutări.

 „În toată lumea arăt poze cu mama şi peste tot toţi sînt şocaţi de cum arată ea şi de cît de frumoasă este, a spus Dan. Mă mîndresc enorm cu faptul că tanti Ludmila e mama mea. Ea a fost tot timpul a tuturor copiilor, dar, de fapt, a fost mama noastră, a mea şi a Sandei, chiar dacă am avut-o mai rar decît ei.”

Sanda este fata tatii, frumoasa fiică a lui Mihai şi a Ludmilei Bălan. Dan e şi el băiatul tatii şi la voce, şi la zîmbet. Cu ocazia acestei aniversări, am reuşit să-i vedem în sfîrşit pe toţi împreună, să descoperim ce familie minunată sînt, pentru că mai rar îi vezi aşa, grămadă – de obicei Dan e în America, Sanda - la Chişinău, iar părinţii - la Bucureşti. Emoţionată, Sanda a pregătit pentru mama ei un filmuleţ despre copiii care cîndva au participat la „Tanti Ludmila Show” şi care astăzi îşi fac un nume în showbiz. Iar la final, i-a dăruit un microfon pe care scria „Tanti Ludmila Show” şi pe care omagiata nu l-a avut niciodată.

Tanti Ludmila: „La 50 viaţa abia începe”

Nu ştiu cîtă lume a remarcat uşoara tristeţe din ochii frumoşi ai Ludmilei Bălan, care s-a născut într-o seară de duminică şi a aniversat jumătate de secol tot într-o seară de duminică. „Am fost un pic tristă din cauza prafului pe care vîntul de primăvară mi l-a aruncat în ochi, din cauza pantofilor care nu au fost tocmai comozi şi din cauza anilor care trec, chiar dacă eu am făcut un pact cu ei şi deocamdată mă lasă în pace... De ziua mea s-a schimbat ora. Mi-am zis că e momentul să-mi schimb şi eu ceasul, adică viaţa. Mihai m-a „încurajat” şi el de dimineaţă, zicîndu-mi că de la 50 îmbătrîneşti mai repede. Dar sînt sigură că de aici viaţa abia începe.

Am proiecte şi vise mai grandioase ca niciodată. Vreau să fac un show la o televiziune de acasă. Doar aici se creează acea chimie fascinantă între echipa de creaţie şi publicul din sală. Şi alt efect are emisiunea. Bucureştiul e un mediu totuşi străin, oricît de talentaţi şi deştepţi ar fi cei din echipă şi oricît de performantă şi sofisticată ar fi tehnica.”

În ciuda popularităţii pe care o are la toate show-urile tv de peste Prut, o aşteptăm şi noi acasă pe tanti Ludmila. Pentru că aici, acasă, încă nimeni nu a învăţat să vorbească cu copiii mai frumos şi mai dulce decît tanti Ludmila. (Rodica Ciorănică)  

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Da cum vindea copii nimic nu scriti? Puteti sa nu scriti lumea oricum a vazuto in puscaria de la Rusca.Degeaba acolo nu a stat,pina cind sotul ei nu a platit o suma buna de bani cui a trbuit si treaba sa rezolvat.
Eduard   -  
30 Decembrie 2009, 22:41
Sus ↑
da cata siguranta fratilor:)) ai stat si tu cu ea acolo sau numai asa vorbesti in dodie ca sa stai si tu in gura lumii..? nu a mai stat ea nicaieri si nu mai nascocitzi atata... ca e enervant ...nici o tv nu a aratat nimic ,nici un ziar nu a scris, o veste atat de bomba avea sa ajunga pe prima pagina cu siguranta...daca era adevarata faza..
relax take it easy and move on cxa demult nu e actuala tema...
peace, sexy Ma' Liuda!
sorina   -  
05 Februarie 2010, 23:41
Sus ↑
........kiar sa fie adevarat faptele ei???????serios nustiu ce sa cred........nici nu m-am convins ca e adevarat..pentru ca am cautat peste tot asa informatie,dar nici ca e o mare minciuna si inkurcatura.......kiar intr-adevar- unde arata fotografii cu ea la inkisoare???????de unde au iesit asa vorbe daca nu exista si un pik de realitate?si de ce a ratat ea citiva anisori de televisiune si acum brusk la 50 de ani si-o dat seama ca viatsa ei abia incepe si inka mai are ce demonstra telespectatorilor????sint foarte multe intrebari fara raspuns.........dar..........timpul le uita pe toate......daca nu sau luat pina acum masurile care trebuiau pentru asa fapte atunci oameni...........paziti-va copii.
lory   -  
10 August 2010, 02:00
Sus ↑
soacra mea
zinica o-zone   -  
12 Decembrie 2011, 10:47
Sus ↑
LUMEA ESTE FOARTE REA ŞI CRUDA .... PĂCAT .
AURICA   -  
24 Octombrie 2012, 13:25
Sus ↑
super tanti liudmila este prreferata mea
Adel   -  
16 Ianuarie 2014, 19:14
Sus ↑
Prost de totot
fedia   -  
10 Ianuarie 2015, 22:22
Sus ↑
Ai fost si frumoasa dar acummmmmmmmmm????????????
gita   -  
10 Ianuarie 2015, 22:25
Sus ↑
La batrinete lumia se pppppppppppp?
gita   -  
10 Ianuarie 2015, 22:26
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău