VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Surorile Zaiaţ. Aproape gemene
August 2010, Nr. 75-76

Surorile Zaiaţ. Aproape gemene

Comentează   |   Cuprins

Cele două surori Zaiaţ seamănă atât de mult, încât e cam greu să pricepi imediat cine e Dina şi cine e Inga. Nu sunt gemene – Dina e cu patru ani mai mare, dar se întâmplă, deseori, să fie confundate. Chiar dacă susţin că sunt foarte diferite, ca temperament şi caracter, recunosc că sunt la fel de apropiate ca şi surorile născute la o diferenţă de câteva minute. Până şi însărcinate au rămas în acelaşi timp, iar la ecografie nu le-a venit a crede când au aflat că ambele vor avea fetiţe.

Dina e specialist în comunicare şi activează în televiziune. Inga a absolvit Facultatea de Psihologie, dar instinctele de artistă au fost mai puternice, aşa că şi-a dedicat tot timpul confecţionării bijuteriilor şi genţilor. Ocupaţia s-a dovedit foarte interesantă şi chiar molipsitoare, pentru că, în scurt timp, a „cucerit-o” şi pe sora ei mai mare. Împreună au lansat brandul „Ginga”, pentru a  le oferi doamnelor şi domnişoarelor, care îşi doresc să fie unice, mărgele, cercei, brăţări, broşe, genţi - gata făcute sau realizate la comandă.
Clientele surorilor Zaiaţ sunt femei de diferite vârste, pături sociale şi profesii, însă pe toate le uneşte dragostea pentru frumos. Sunt şi vedete printre ele, dar numele lor rămân, deocamdată, în taină. Fetele spun că dau bijuteriile doar pe mâini bune, nu oricui şi nu de dragul banilor: „La câtă muncă se depune, contează să fie purtate, păcat dacă se prăfuiesc undeva pe raft.”

Acum însă viitoarele mămici se pregătesc pentru venirea pe lume a fetiţelor, care, chiar dacă nu se vor naşte în aceeaşi zi, vor fi la fel de „dependente” una de alta. Aproape surori. Aproape gemene... 

(Tecxt: Irina Tribusean. Foto: Marin Petic)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

ati putea sa-mi spuneti ce piesa e asta?
X   -  
17 August 2010, 14:51
Sus ↑
este vorba de formatia Nidji, piesa Child
admin   -  
17 August 2010, 15:08
Sus ↑
foarte frumoasa sesiunea foto!! cum putem sa procuram bijuteriile Ginga?
Lilia   -  
19 August 2010, 22:38
Sus ↑
super fete, mindria parintilor.
Popescu Ana   -  
20 Octombrie 2010, 13:30
Sus ↑
sanatate fetitelor ,(mai frumoasa decit floarea doar femea poate fi)
Eugenia Panuta   -  
20 Octombrie 2010, 13:35
Sus ↑
Da - bravo fetelor! Sanatate celor mici- si multa rabdare mamicilor!!!! Pot si eu sa va propun bijuterii si accesorii lucrate manual. Bineinteles in alta maniera, dar cei cointersati, la sigur pot gasi ceva pe plac www.ruleasya.jimdo.com
Lorina   -  
21 Octombrie 2010, 00:52
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău