VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Stela Popa. 100 DE ZILE lansate şi la Chişinău
Aprilie 2010, Nr. 72

Stela Popa. 100 DE ZILE lansate şi la Chişinău

Comentează   |   Cuprins

Jurnalista Stela Popa a lansat, după Bucureşti, romanul său - 100 DE ZILE – şi la Chişinău într-o ambianţă de familie şi de neuitat pentru autoare şi cei prezenţi la evenimentul din incinta Librăriei din Centru.

Iată-ne în aprilie, deja, lună care, de un an încoace, a devenit istorică şi existenţială graţie datei de 7 aprilie. Ce a fost pe 7 aprilie 2009 ştim. Iar dacă nu ştim totul, aflăm din cartea Stelei Popa întitulată 100 DE ZILE. N-o să vă povestim conţinutul inclus între cele două coperţi: vă lăsăm să daţi de carte şi s-o citiţi, să nu se mai spună că suntem popor leneş la învăţătură. Vă dăm, în schimb, detalii despre cine a fost şi ce s-a vorbit la lansarea de la Chişinău a operei jurnalistei Stela Popa care nu şi-a dezamăgit cititorul de acasă, cum nu a făcut-o nici la Bucureşti cu vreo lună în urmă. Au fost alături de ea prieteni, colegi de breaslă, profesori, persoane dragi şi oameni simpli care îi urmăresc activitatea. La Bucureşti, alături de autoare au fost oameni importanţi din mediul politic şi jurnalistic bucureştean. Prezenţa preşedintelui Comisiei de politică externă a Senatului român – Titus Corlăţean şi a fostului ministru român de externe – Adrian Cioroianu, spune tot.

Şi dacă la Bucureşti au fost nume politice sonore, la Chişinău au fost nume apreciate din mediile „de profil” de la noi şi de peste Prut: Constantin Cheianu, scriitor şi publicist, Vasile Botnaru, şeful biroului „Europa Liberă Chişinău”, sociologul  Dan  Dungaciu şi Bogdan Hrib, directorul Editurii „Tritonic”, datorită căruia a şi văzut lumina zilei opera Stelei Popa. Au fost alături de Stela, chiar dacă nu la propriu, şi primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, cel care nu a uitat s-o felicite telefonic, dar şi preşedintele interimar al ţării, speackerul Mihai Ghimpu, care i-a trimis autoarei un imens buchet de flori. Gestul chiar contează, să ştiţi!

(Marcel Toma)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău