VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Sfârşit de toamnă, început de nănăşie
Decembrie 2007, Nr. 44

Sfârşit de toamnă, început de nănăşie

Comentează   |   Cuprins

Avocatul Oleg Efrim şi ex-Fresh, Violeta Marian, pentru a doua oară au spus „DA”, întărit prin semnături, însă de data asta în calitate de naşi pentru Olesea şi Sergiu Revenco.

Totul a început de la nişte simple telefoane, care de fiecare dată deveneau mai insistente. Apoi a urmat „întâlnirea”, la care se mergea cu un raspuns sigur – „NU”. Însă a fost să fie cu totul altfel, de fapt aşa cum se obişnuieşte să fie de fiecare dată când gândurile nu coincid cu soarta.

Prea simpli şi insistenţi au fost tinerii, pentru a putea fi refuzaţi.

…Un cerc restrâns de prieteni, colegi şi oameni apropiaţi celor din capul mesei, s-au adunat într-un restaurant din centru ca să guste din dulceaţa de cireşe albe pregătită de mireasă. Cu tradiţii, respectate în măsură să nu obosească lumea, nunta totuşi s-a dovedit a fi una modernă. Cu mai puţină muzică populară, în schimb cu  dansuri orientale, trenuţuri şi, sigur, cu participarea obligatorie a îndrăgitului Adrian Ursu. Acesta din urmă fusese cadoul viu oferit de naşi pentru tineri. Adică muzica sa, nu chiar interpretul în carne şi oase pentru a fi „devorat”, să nu se înţeleagă greşit...

A urmat ceva asemănător cu masa mare, dupa care dezbrăcatul miresei şi, desigur, servirea tortei. Şi, spre marea uimire a celor de la restaurant, asta nu a fost sfârşitul. Pentru că dansurile s-au reluat pentru încă o oră. Deja se lumina de ziuă când invitaţii au început a se împrăştia pe la case.

Cu amintiri vii şi multe flori, au plecat şi naşii acasă, alături de ceata sa, pentru aşa-numita „petrecere a naşului acasă”.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău