VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Rochiideseara.md. Rochii de la Janet
Noiembrie 2009, Nr. 67

Rochiideseara.md. Rochii de la Janet

Comentează   |   Cuprins

Neliniştită femeia asta. A avut un an soprasolicitant şi oricum nu se poate opri.

După o frumoasă relaţie de patru ani, în luna mai Janet mergea în faţa altarului la braţ cu iubitul ei Octavian Bodişteanu, cîteva luni mai tîrziu era naşă, iar în toamna asta a decis să-şi facă un rebranding la afacerea ei de suflet, una care nu are nici o legătură cu muzica, mai curînd cu moda. Salonul ei de vestimentaţii de zi şi de seară „Perspektiv” ia acum un nume mai potrivit, în opinia artistei – „Rochiideseara.md”. Ca să poată fi uşor accesat şi pe net.

De fapt, „Rochiideseara.md” are treabă cu muzica. Primele cliente ale salonului, la fiecare nouă colecţie, sînt artistele noastre pasionate de shopping. Nu se trece nici o colecţie fără Adriana Ochişanu, care nu se poate niciodată opri la mai puţin de 5-6 piese, între care rochii pentru nunţi, fuste pentru cuconade sau bluziţe pentru ocazii mai puţin pretenţioase de la Sempre, un brand de altfel accesibil ca preţ şi original ca abordare. Nelly Ciobanu, de exemplu, a ales să-şi serbeze cea de-a 35-a aniversare tot într-o rochie de la Janet. Cum a văzut-o, nu a mai lăsat pe nimeni să pună mîna pe ea. Lungă, vaporoasă şi mov. Unic exemplar. Irepetabil.

Unele rochii, pe care nu au reuşit să le vadă încă vedetele, au fost prezentate chiar în seara în care au intrat în ţară, la petrecerea dată de „VIP magazin” şi hotelul „Codru” la Clubul „Drive”. Am admirat rochii de seară, pentru cocteiluri şi de nună mare. Mai nou, „Rochiideseara.md” a expus noua colecţie Sempre, aleasă de Janet, cu preţioasele sugestii ale soţului său Octavian. Încă reuşiţi să vă procuraţi cîte o piesă. Dacă vă grăbiţi, desigur. Pe noi ne interesează cu ce ne va mai uimi Janet... Rămînem în aşteptare.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

СОВЕРШЕНСТВО КОММЕНТИРОВАТЬ НЕЛЬЗЯ!!!!!!!!!!!ЖАНОЧКА,УСПЕХОВ,СЧАСТЬЯ,ВПЕРЁД,И ТОЛЬКО ВПЕРЁД И С БОГОМ!!!!!!!!!!!!
аурика   -  
15 Octombrie 2010, 23:45
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău