VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Răstoarnă munţii cu un zâmbet de la Omni Dent
Aprilie 2014, Nr. 119

Răstoarnă munţii cu un zâmbet de la Omni Dent

Comentează   |   Cuprins

Un zâmbet frumos şi sincer este mai convingător şi mai eficient decât o mie de strategii în orice relaţie dintre noi. Un zâmbet devine începutul unei iubiri, al unei prietenii de o viaţă sau al unei afaceri de milioane, găseşte compromisul în cele mai dificile negocieri, aduce speranţă atunci când nu mai există soluţii.

Anume de dragul acestui zâmbet, fără de care nimic în această lume nu s-ar întâmpla, doctorul Dumitru Sîrbu a deschis Clinica Stomatologică „Omni Dent”. Denumirea clinicii, care provine din latinescul omnis (n. r. de toate, pentru toţi), este cea care l-a inspirat să creeze o clinică ce va oferi servicii complexe pentru orice pacient. Astfel, zi de zi, împreună cu echipa de doctori, Dumitru Sîrbu este alături de pacienţi, oferindu-le cu dedicaţie toată grija şi pregătirea pentru ca ei să obţină un zâmbet frumos.

Din clipa în care îi păşeşti pragul, atmosfera caldă şi liniştită de la „Omni Dent” îţi elimină orice sentiment de frică, cunoscut încă din copilărie, faţă de medicul stomatolog. Spaţiile confortabile, luminoase, vopsite în culori liniştitoare îţi inspiră încredere şi siguranţă. Iar rafturile pline de cărţi medicale, ce împânzesc biroul doctorului Dumitru Sîrbu, vin să confirme aspiraţia echipei pentru inovaţie şi excelenţă.Clinica şi-a deschis uşile acum trei ani, iar de atunci le oferă pacienţilor săi servicii complexe de diagnostic şi tratament stomatologic, asigurate şi garantate la cel mai înalt nivel de performanţă şi profesionalism de echipa de medici, specializaţi în chirurgie oro-maxilo-facială, implantologie, protetică, endodonţie, parodontologie, ortodonţie, cosmetică dentară ş.a. Totodată, medicii profesează in corpore la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”, fiind deţinători ai titlurilor didactice şi ştiinţifice. Motorul echipei este doctorul în medicină şi conferenţiarul universitar Dumitru Sîrbu, stomatolog, chirurg oro-maxilo-facial, dar şi un familist împlinit, care se mândreşte deopotrivă de mult cu realizările profesionale şi cu familia sa minunată.

Fiind un specialist cu o experienţă de peste 19 ani în domeniu, Dumitru Sîrbu este convins că lucrul în echipă al medicilor de specializare îngustă se soldează cu un rezultat mai bun pentru pacienţi. „La consultarea oricărui pacient participă toată echipa şi, în funcţie de diagnostic, tratamentul este efectuat de medicul de profil”, susţine doctorul Sîrbu.

De exemplu, tratamentul terapeutic include soluţionarea celor mai frecvente şi importante afecţiuni dentare, precum caria dentară, pulpita, parodontita apicală şi cea marginală, afecţiunile mucoasei cavităţii bucale. O altă specialitate stomatologică de ultimă generaţie practicată la „Omni Dent” este implantologia, care are rolul de a înlocui dinţii lipsă sau grav deterioraţi. Printre membrii echipei îi găsim şi pe doctorul în medicină Ilie Suharschi şi Alexandru Mighic de la Catedra de chirurgie oro-maxilo-facială şi implantologie orală „Arsenie Guţan”. Ei se mândresc de faptul că, folosind noile tehnologii, echipa „Omni Dent” poate readuce zâmbetul pe faţa pacienţilor. „De-a lungul anilor, oamenii îşi pot pierde dinţii din cauza cariilor şi complicaţiilor ei, accidentărilor, vârstei sau a bolii parodontale. A trăi fără dinţi poate fi jenant şi incomod, lipsa dinţilor afectând vorbirea, masticaţia, dar şi aspectul estetic. Implanturile dentare sunt o opţiune eficientă pentru înlocuirea dinţilor. La clinica „Omni Dent”, pacienţii pot obţine restaurări funcţionale ale dinţilor reuşite şi durabile”, spun specialiştii.

Familia îl înconjoară cu dragoste, generându-i forţe pentru activitate, iar clinica îi dă speranţa de care are nevoie un om. Susţinut în toate de familie, dr. Dumitru Sîrbu a reuşit să parcurgă drumul anevoios al carierei de succes, împlinindu-şi visul de a deschide o clinică stomatologică. Chiar de la început, la clinică activează soţia sa, doamna Viorica Sîrbu, medicul şef al clinicii. Ea are grijă ca lucrul echipei să funcţioneze armonios, iar pacienţii să rămână mulţumiţi de tratament. „Medicii din clinica noastră sunt foarte amabili şi le explică pacienţilor pe înţeles ce trebuie să urmeze. Noi nu ascundem niciun detaliu de pacienţi, iar prima consultaţie la specialist este gratuită. O altă exigenţă a noastră este faţă de igienă şi sterilitatea instrumentelor. În clinica noastră pacientul se poate simţi protejat, pentru că utilizăm aparataje de sterilizare de ultimă generaţie, astfel că orice posibilitate de infectare este exclusă”, spune dna Sîrbu.Sfaturile doctorului Dumitru Sîrbu:
- să aveţi o mai mare grijă de sănătate;
- să nu aveţi frică de dentist;
- să vă adresaţi la medic la timp pentru a preveni complicaţiile;
- să aveţi grijă de dinţii de minte, care pot cauza diverse complicaţii;
- să învăţaţi copiii de mici să meargă la dentist;
- să zâmbiţi mai mult.

O predilecţie, soldată cu performanţe, a doctorului Sîrbu este restaurarea defectelor şi deformaţiilor de maxilare. La „Omni Dent” se efectuează cele mai complicate manopere de creare a ofertei osoase în vederea instalării implanturilor. Dacă dintele lipseşte, osul începe să se resoarbă treptat, astfel făcând dificilă montarea implantului. În asemenea cazuri se recurge la proceduri de regenerare osoasă. O altă serie de pacienţi sunt cei cu defecte şi deformaţii mutilante după traume sau intervenţii chirurgicale de înlăturare a tumorilor. Ei beneficiază de reabilitare complexă estetică şi funcţională. Nu poate fi concepută reabilitarea morfofuncţională a pacienţilor fără tratamentul protetic complex, de care se ocupă specialiştii în protetică dentară Vadim Popovici, asistent universitar la Catedra stomatologie ortopedică „Ilarion Postolachi”, şi Ion Scutelnic. „Zâmbetul frumos, speranţa de viaţă, confortul psihoemoţional al pacienţilor noştri se datorează utilizării de către noi a celor mai moderne metode de protezare (coroane din zirconiu, protezări complicate pe implanturi dentare etc.). Pentru pacienţii exigenţi, care sunt de părere că „zâmbetul frumos este cheia succesului”, noi oferim nu doar reabilitarea funcţională, dar şi estetică prin albire, sky dentar, venire etc.”, susţin specialiştii.

Clinica „Omni Dent” pune un mare accent pe inovaţii. Iată de ce medicii de aici reuşesc să-i ajute pe pacienţii cu grave probleme de sănătate dentară. Împreună cu doctorul Sîrbu, la clinică activează Alina Mighic, medic specialist în ortodonţie şi anomalii dentare la copii. Ea este de părere că metodele inovative sporesc numărul de soluţionare a cazurilor dificile. „Clinica noastră utilizează sistemul „Damon”, care reprezintă o inovaţie în ortodonţie şi exclude, în majoritatea cazurilor, extracţiile dentare. Cu acest sistem tratamentul este mai scurt şi fără durere. După tratament pacientul iese de la noi cu un zâmbet larg şi deschis”, spune dna Mighic.

Deşi stomatologia contemporană a atins performanţe impresionante şi oferă soluţii la toate problemele actuale în domeniu, doctorul Dumitru Sîrbu susţine că grija şi educaţia din copilărie faţă de dantură şi respectarea igienei orale este principalul garant al sănătăţii şi al unui zâmbet frumos pentru toată viaţa.

Chiar dacă sunteţi sau nu posesorul unei danturi impecabile, medicii Clinicii „Omni Dent” vă sunt oricând alături pentru a vă îngriji dantura ca să aveţi un zâmbet apreciat.
Ei vă aşteaptă cu drag pe adresa:
Mun. Chişinău, bd. Mircea cel Bătrân 13/2
Tel.:(+373) 022 606 101
E-mail:[email protected]
www.omnident.md
Program de luni până vineri de la 9:00 – 19:00Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău