VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Primarul Chirtoacă - fan “Studio One”
Octombrie 2008, Nr. 54

Primarul Chirtoacă - fan “Studio One”

Comentează   |   Cuprins

Lansarea CD-ului “Road to Honey” a adunat cei mai apropiaţi prieteni ai proiectului “Studio One”. Din “gaşcă” face parte şi Dorin Chirtoacă, primarul capitalei, care, chiar dacă nu a participat la concert, nu a putut să rateze evenimentul şi a intrat pe cîteva minute să-i salute şi să-i felicite pe Tania şi Serge. Deşi obosiţi, membrii trupei “Impact” nu au refuzat invitaţia lui Serj şi au venit la Chişinău direct de la Vatra Dornei – asta e, prietenul adevărat la nevoie se cunoaşte!

La cîteva zile după lansare, în calitate de recompensă pentru munca depusă timp de un an şi jumătate şi pentru toate nopţile nedormite în numele creaţiei, Tania şi Serge au plecat la Londra, la concertul Stevie Wonder, Tania fiind o fană înrăită a celebrului solist. Şi dacă tot se află în capitala britanică, cei doi s-au gîndit să filmeze acolo şi un videoclip pentru single-ul “Send your love” cu Vali Bărbulescu, piesă care rulează pe posturile radio din România şi prinde foarte bine la public. Acasă, însă, îi vom vedea ceva mai tîrziu, pentru că de la Londra, Serge şi Tania merg direct la Bucureşti, pentru o lansare oficială a CD-ului pe piaţa românească.

Titlul “Road to Honey” nu are o traducere oficială în română şi nici o istorie anume, dar este şi denumirea unui single care va fi lansat peste cîteva luni. În afară de aceasta, din noiembrie, Tania începe să lucreze la un album solo, iar DJ Serge intenţionează să lanseze un single în această iarnă.

Amintim că trupa a debutat în februarie 2006, cu piesa “Cheamă-mă, atinge-mă”, iar peste şase luni a apărut şi primul CD – “Soarele şi dimineaţa”, producţie a casei de discuri “Cat Music” din România.(Irina Tribusean)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău