VIP Magazin
21 Octombrie 2018
Print
Print
Print
Print
Preşedinte pot fi, uşor!
August 2009, Nr. 64-65

Preşedinte pot fi, uşor!

Comentează   |   Cuprins

Asta o spun cele 5 fete din formaţia „Happy SRL”, care duc o „luptă” aprigă pentru fotoliul de preşedinte în primul lor videoclip „Preşedinte pot fi, uşor!!!”. Parodia muzicală a luptei politice a adunat mii de admiratori pe Internet.

Plin de umor şi voie bună, videoclipul „Preşedinte pot fi, uşor!!!” a făcut publicul să se uite cu alţi ochi la fenomenul politic, adică ceva mai puţin dramatic. Proiectul a fost lansat de Studioul „STAR TY” de la Centrul republican pentru copii şi tineri din Chişinău, cu menţiunea „Acest produs este recomandat celor care sînt în căutare continuă a Preşedintelui Viitorului. Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţi-vă copiilor dumneavoastră”.

Eroinele spotului, cele 5 candidate la funcţia de preşedinte, sînt Vlada Erhan, Luminiţa Moldovanu, Iulea Ţurcanu, Inesa Popa şi Paula-Raluca Leahu, care împreună formează „Happy SRL”, un proiect muzical de estradă, cu elemente teatralizate şi care s-au simţit de minune la prima lor experienţă de acest gen. Pentru a-şi „împlini” visul, fetele au rezistat celor 13 ore de filmare în studiourile postului de televiziune „CTC Dixi”, zecilor de lecţii de coregrafie şi repetiţii muzicale, inclusiv durerilor de burtă. Echipa de creaţie a acestui proiect muzical deosebit este condusă de Sergiu Scarlat, cuvintele piesei aparţin interpretei Lidy Scarlat, muzica (cu elemente de jazz) – lui Ivan Aculov, iar coregrafia – Dianei Pervuşin. Videoclipul este o producţie a „Free Eye Videos Production”, în frunte cu regizorul Igor Levinschi şi directorul creativ, Corina Caireac. Şi pentru că s-au declarat „Happy” şi sînt tinere, talentate şi puse pe şotii, sîntem curioşi să vedem care va fi următoarea găselniţă muzicală a acestei minunate echipe de creaţie.  

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
+18°