VIP Magazin
11 Decembrie 2018
Print
Print
Print
Print
Oxana Constantinova, expertul mireselor frumoase
Mai 2010, Nr. 73

Oxana Constantinova, expertul mireselor frumoase

Comentează   |   Cuprins

Foarte drăguţă şi amabilă, Oxana este omul potrivit dacă ai nevoie de ajutor la alegerea rochiei de mireasă. Acum şase ani a deschis primul salon de rochii de mireasă şi e fericită pentru că se ocupă cu ceea ce îi place cel mai mult.

Deşi nu poate explica foarte sigur de ce şi-a ales anume rochiile de mireasă ca „subiect” al propriei afaceri, Oxana bănuieşte că rochia de mireasă a mamei i-a influenţat, oarecum, decizia. „Nu mă lăsau în pace amintirile legate de rochia mamei de mireasă. Am avut norocul s-o văd, s-o probez, să defilez în ea prin casa mare de la bunica... Au fost momente de neuitat! Vreau să revină tradiţia de a cumpăra şi de a păstra rochia de mireasă ca pe un simbol special al căsniciei şi fericirii în cuplu”, mărturiseşte Oxana. Pentru a-şi împlini dorinţa, s-a apucat de treabă – a deschis salonul „Amadeus” în 2004, iar anul trecut a adus în Moldova brandul „Papilio”, pentru care a dechis o casă de modă cu acelaşi nume. Pentru unii ar fi devenit plictisitor să trăieşti practic între rochii care mai de care mai frumoase şi mai strălucitoare, dar Oxana e fascinată de însuşi procesul de lucru - îi place să le „chinuiască” pe viitoarele mirese, îmbrăcându-le şi dezbrăcându-le în zeci de rochii, asortând bijuteriile, mănuşile sau voalul. Şi apoi, cum să te plictiseşti, dacă în cele două saloane Oxana are rochii la fel de frumoase, dar foarte diferite – începând cu rochiile glamuroase, cu fuste voluminoase şi trene foarte lungi şi terminând cu rochiile moderne, stilate şi comode, care pot fi lungi la începutul nunţii pentru a deveni scurte spre finalul ei?!

O parte foarte plăcută a activităţii în acest domeniu o constituie şi participarea la prezentările de lansare a colecţiilor noi şi alegerea rochiilor pentru saloanele din Moldova. „Primim invitaţii la toate fashion show-urile partenerilor noştri, organizate la cel mai înalt nivel. Când aleg rochiile, ţin cont de tendinţele sezonului, dar nu uit nici de preferinţele mireselor din Moldova. Mă bazez pe experienţa acumulată şi pe propriul meu gust în materie de rochii de mireasă”, spune Oxana.

De fapt, Oxana este absolventă a Facultăţii de Drept la USM, dar cu juridica a încheiat-o chiar la serata de absolvire, încă în 2002. A fost o bază bună pentru ceea ce face acum, dar nu mai mult. Nu-i place să-şi facă planuri, mai degrabă are proiecte de care se apucă şi le realizează cu succes. Timpul liber şi-l petrece cu soţul şi fiul Nikita, care merge în clasa întâi şi este pasionat de şah. Este fericită că face ceea ce îi place şi are mult de lucru cu mirese frumoase, cu care stă ore în şir, alegând rochii, bijuterii, mănuşi, voaluri...!  (Irina Tribusean)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
+3°