VIP Magazin
28 Septembrie 2020
Print
Print
Print
Print
Omul anului 2011
Decembrie 2011, Nr. 92

Omul anului 2011

Comentează   |   Cuprins

Al doilea an consecutiv, cu ajutorul publicului, „VIP magazin”  i-a premiat pe cei mai activi şi de succes oameni din politică, afaceri, economie şi cultură în 2011. În proiectul anual „Omul Anului” au fost remarcate 40 de personalităţi la 10 categorii. „VIP magazin” a decis să mai ofere două premii în afara concursului anunţat pe www.vipmagazin.md la categoriile „Bancherul Anului” şi „Oficialul Anului”, şi un Premiu Special pentru curaj şi atitudine. Cei 14 premianţi au primit câte o diplomă şi cadouri de la partenerii evenimentului, Compania BMW şi Clinica „Sancos”.

La o cupă de şampanie „Cricova”, un păhăruţ de tărie „Nimorinka” sau un pahar de apă „Mattoni”, în funcţie de preferinţe, lumea cunoscută s-a întreţinut în discuţii. Chiar dacă unul dintre subiectele „arzătoare” ale serii putea fi alegerile de a doua zi a preşedintelui ţării, Oamenii Anului au încercat să se detaşeze, măcar pentru câteva ore, de problemele politice. Mai ales că muzica serii, interpretată live de formaţia „Nikorasong”, a fost una de-a dreptul minunată.

Gazdele serii, Rodica Ciorănică, directorul „VIP magazin”, şi Sergiu Bezniţchi, prezentator al emisiunii „Deşteptarea” de la „Jurnal TV”, au încercat să afle de la fiecare premiant şi câte un secret legat de viaţa personală sau de muncă. Astfel, actorul Sergiu Voloc a dat definiţia „gopnicului” – „Un fel de Constantin Cheianu, numai că mai rău”, tânăra interpretă Mishelle a mărturisit că preferă Chişinăul, chiar dacă zboară des la Moscova şi Bucureşti, iar Angela Aramă consideră că televiziunilor noastre le lipseşte „ţara”.

Pentru a înmâna premiile, în scenă au fost invitaţi oaspeţii evenimentului, Aura, Adrian Ursu, Igor Dînga, Victor Miculeţ, Victoria Bucătaru, Dorian Harghel, Constantin Cheianu, Oleg Efrim, Viorica Nagacevschi, Angela Aramă, Nata Albot. Cei care au înmânat premiile n-au scăpat nici ei de întrebările iscoditoare ale prezentatorilor, acestea la fel provocând momente de maxim interes.

Câştigătorii au fost aleşi prin voting online şi prin sms, desfăşurat în perioada 23 septembrie -17 noiembrie 2011. Evenimentul a avut loc la restaurantul Hotelului „Prezident”, fiind difuzat în direct pe www.vipmagazin.md şi www.privesc.eu. Citiţi interviurile cu „Oamenii Anului 2011” în numărul curent al revistei.

Oamenii Anului 2011:
Politicianul Anului – Vlad Filat, prim-ministru al R. Moldova
Oficialul Anului – Dorin Chirtoacă, primar general al municipiului Chişinău
Businessmanul Anului – Dorian Berdos, director al reţelei de farmacii „Felicia”
Bancherul Anului – Natalia Vrabie, preşedinte al BCA „Moldova- Agroindbank” şi Natalia Politov-Cangaş, preşedinte „Victoriabank”
Liderul de Opinie al Anului – Petru Bogatu, analist politic
Managerul Anului – Alexandru Machedon, director-fondator al companiei „StarNet”
Faţa TV a Anului – Aurelia Vasilica, prezentatoare „PRIME TV”
Descoperirea Anului – Mishelle, interpretă
Artistul Anului – Natasha Gordienko, interpretă
Rebelul Anului – Sergiu Voloc, actor, realizator al emisiunii „COOL Publika” la „Publika TV”
Femeia Anului – Zinaida Jioară, preşedinte FC „Dacia Chişinău”
Bloggerul Anului – Viorel Mardare, jurnalist, regizor
Premiul Special – Eugen Luchianiuc, blogger, cofondator Privesc.eu

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău