VIP Magazin
19 Octombrie 2018
Print
Print
Print
Print
Nunţile sezonului - Tatiana Goreacii şi Denis Roibu
Decembrie 2012, Nr. 103

Nunţile sezonului - Tatiana Goreacii şi Denis Roibu

Comentează   |   Cuprins

Povestea lor de dragoste a început demult. S-au cunoscut acum nouă ani: Denis era în clasa a XII-a, Tatiana – cu un an mai mică, ambii la acelaşi liceu, „Spiru Haret”.

În acest an, au decis să-şi unească destinele pentru tot restul vieţii. Cererea în căsătorie a fost o surpriză pentru Tatiana. De ziua ei de naştere, Denis a invitat-o într-un restaurant în care de mult îşi dorea să meargă. Apoi, la un moment dat, a scos inelul şi a rostit întrebarea. Răspunsul nu avea cum să fie altul decât „Da”!

Petrecerea de nuntă şi-au organizat-o singuri şi a fost exact aşa cum şi-au dorit. Au ales din start „Sala de Aur” şi au avut puţin peste 100 de invitaţi, cei mai dragi oameni, pe care i-au uimit cu mărturii deosebite şi dansuri clasice ale balerinilor invitaţi la eveniment. Tinerii spun că o bună parte din frumuseţea şi farmecul nunţii lor se datorează profesioniştilor cu care au lucrat: echipa de la „Sala de Aur”, muzicanţi, fotografi, operatori video, dansatori, moderator. Acum se pregătesc să plece în luna de miere, în Austria, unde vor învăţa ambii să schieze şi vor aduna amintiri pentru o viaţă împreună! 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
+20°