VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Nunta lăutarilor. Cornel şi Anişoara Moraru
Noiembrie 2011, Nr. 91

Nunta lăutarilor. Cornel şi Anişoara Moraru

Comentează   |   Cuprins

După ce a fost prezent la destule nunţi la viaţa lui, în calitatea sa profesională de ţambalist, instrumentistul Orchestrei „Lăutarii” a ajuns s-o vadă şi pe a sa, din postura de mire, alături de frumoasa sa nevastă. A cunoscut-o acum doi ani la Colegiul „Ştefan Neaga”. Este şi ea muzician şi face canto în anul II la Academia de Muzică Teatru şi Arte Plastice.

Acum, fără partituri la ţambal, cu lăutari pe post de invitaţi, Cornel şi Anişoara au făcut o nuntă ca-n poveşti la „Sala de Aur”, susţinuţi şi îndrumaţi şi de naşii lor, Oleg şi Sabina Antoci, finii lui Nicolae Botgros şi ai Lidiei Bejenaru, iar miresuica a avut-o alături pe frumoasa ei surioară, actriţa Teatrului „Mihai Eminescu”, Ina Surdu. O „nuntă de muzicanţi”, una „sănătoasă” cu program mai lejer, unde invitaţii îşi schimbă repejor statutul pe cel de interpret şi în care toată lumea se simte perfect. Mai ales că evenimentul a fost prezentat de Liviu Ungureanu, iar „programul artistic” a fost condimentat cu nume sonore din muzica de pe ambele maluri ale Prutului, printre care Nicolae Botgros, Adriana Ochişanu şi Corneliu Botgros, Nicolae Cibotaru, formaţia „Millenium”, Adriana Antoni, formaţia „Cristi Nucă”,  Nicuşor  Iordan ş.a.  În programul sănătos al petrecerii au încercat să se strecoare şi câteva tentative de a fura mireasa, dar conul mire a stat de veghe şi nu a permis „sustragerea” Anişoarei – nu a vrut să se despartă de ea nici măcar o clipă! După aşa o nuntă, cum fără o lună de miere pe măsură? La Veneţia! Dar Cornel îi promite Anişoarei o escapadă „şi mai şi”, despre care vă vom ţine neapărat la curent. 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Sa calci mereu pe trandafiri.... Pe flori nemuritoare...Sa ai in ochii tai priviri , ca razele de soare... Sa ai o viata can povesti , cu vise inplinite ... Sa darui celui cel iubesti Doar clipe fericite .
Marina Rosca   -  
24 Februarie 2012, 11:49
Sus ↑
Casa de piatra si multa dragoste,caci fericirea,norocul....vin toate de la sine daca exista iubire...La voi se simte asta!!!!!!!!1Pace in familia voastra!!!!!!!!Aveti niste nasi extraordinare,multa sanatate si familiei ANTOCI!!!!
Anisoara si Andrei Pascaru   -  
26 Februarie 2012, 23:09
Sus ↑
te iubesc mult Anisoara! Sa fiti fericiti!
Marina Yankovskaya   -  
29 Februarie 2012, 16:57
Sus ↑
multumim muuult
Cornel si Anisoara   -  
10 Iunie 2012, 03:26
Sus ↑
casa de piatra maestre si tot ce va doriti sa vi se amplineasca.esti unul din adevaratii profesionisti pe care ai are ansamblul L AUTARII te admir de foarte mult timp.dumnezeu sa va bine cuvinteze cu doi copii frumosi ca si voi.
gabi buzner tismana gorj   -  
03 August 2012, 13:01
Sus ↑
un cuplu fericit,,,,,,,,,,se vede de la o posta, fie ca asa sa va aiba Domnul in paza macar pina l 150 ani!!!!
Daniel Ciobanu   -  
03 Februarie 2013, 01:37
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău