VIP Magazin
22 Noiembrie 2019
Print
Print
Print
Print
Nunţile sezonului. Raluca şi Dan Leahu
Decembrie 2007, Nr. 44

Nunţile sezonului. Raluca şi Dan Leahu

Comentează   |   Cuprins

Dragoste de la prima vedere... Aşa începea  acum patru ani povestea Ralucăi şi a lui Dan. El de la Chişinău, ea de la Târgovişte. S-au întâlnit la emisiunea realizată de Raluca la MTV România „Rock alternativ”, el fiind pe atunci chitaristul trupei „Klon”.

Au jucat două nunţi ca-n poveşti, una la Târgovişte şi alta la Chişinău. Părinţii mirelui, Angela Aramă şi Constantin Leahu, le-au organizat o sărbătoare plină cu surprize şi cu invitaţi aleşi pe sprânceană la pavilionul nr.5 de la Moldexpo. Geta Burlacu, ansamblul de acordeonişti „Concertino”, trupa „The Snails” au bucurat invitaţii cu muzică de elită, iar trupa „Scoch” le-a dansat printre altele un superb tango al dragostei şi dăruirii reciproce. Nici mirele nu a întârziat să extazieze invitaţii, interpretând la tobe o piesă împreună cu „The Snails”.

Renumita floristă Valentina Brâncoveanu a reuşit pe durata nunţii să picteze buchetul oferit miresei de către Angela Aramă. A fost o surpriză pe cinste.

Deja au primit invitaţia de a petrece luna de miere la Paris la verişoara lui Dan, Viorica, dar... Parisul mai aşteaptă puţin. Între timp o bucăţică de lună de miere a fost petrecută la Chişinău, unde tinerii au reuşit deja să facă o piesă pentru trupa lor comună, care va fi înfiinţată în curând. Până una alta, Raluca îşi reia jobb-ul, ea fiind copywriter la InfoPro, iar Dan îşi continuă masteratul la Universitatea Româno-Americană, unde a absolvit facultatea de informatică managerială.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău