VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Nunţile sezonului. Olesea Ciaicovschi şi Igor Berzoi
Iulie 2008, Nr. 51-52

Nunţile sezonului. Olesea Ciaicovschi şi Igor Berzoi

Comentează   |   Cuprins

După nouă luni de la prima întîlnire, Igor i-a trimis la uşă flori şi un inel cu diamant. Asta a fost dovada logodnei lor. Olesea a acceptat cu încîntare. Era frumos, surprinzător şi flatant. “Iar Igor chiar este un bărbat special, ne-a mărturisit Olesea. M-a cucerit prin mai multe calităţi - este atent, insistent, interesant, tandru şi serios, nu pierde timpul pe distracţii.” “Olesea este femeia vieţii mele, nu se lasă Igor mai prejos cu declaraţiile. Este foarte frumoasă, deşteaptă şi simt că pot păşi cu încredere alături de ea toată viaţa”.

Dezbateri legate de nuntă nu au avut. Olesea şi-a asumat scenariul evenimentului, din care nu au putut fi excluse Hummer-urile alb şi negru şi focurile de artificii, iar Igor – buna realizare a ideilor alesei sale.  La 23 mai alaiul nupţial a mers la mănăstirea Hîncu unde au avut loc căsătoria civilă şi cea religioasă, iar peste o săptămână, la 30 mai, 260 de invitaţi la nunta Olesei şi a lui Igor păseau pragul sălii Leogrand. Cei mai emoţionaţi de fastul evenimentului au fost părinţii, cărora mirii nu le-au permis să se implice în organizare, ci doar să se bucure de culoarea şi emoţiile serii. Naşii Elena şi Iulian Ciorici şi-au făcut frumos datoria şi nu au zăbovit să facă chef onoraţilor oaspeţi. Iar lumea nici nu se lăsa prea mult rugată să se veselească - nu poţi să stai trist cînd cîntă chiar Fuego, Zinaida Julea sau Anişoara Puică.

Mireasa a purtat două rochii, o creaţie semnată de Justin Alexander şi a doua de Ian Stuart, ambele de la salonul “Beatrice”. Iar accesoriile nu au făcut decît să adauge distincţie şi fineţe frumoasei mirese. Casă de piatră şi multă fericire!

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

SUNT SUPERBI!!!!!!!OLESEA A FOST O ADEVARATA REGINA
ALA   -  
17 Decembrie 2010, 13:08
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău