VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Nunţile sezonului. Natalia Buga şi Albert-Jan Brouwer
Septembrie 2011, Nr. 89

Nunţile sezonului. Natalia Buga şi Albert-Jan Brouwer

Comentează   |   Cuprins

S-au cunoscut acum trei ani şi jumătate, prin intermediul unui prieten comun. Au comunicat o vreme pe Internet, apoi Albert a decis să vină în Moldova pentru a o cunoaşte pe Natalia personal. A venit, s-a îndrăgostit şi i-a spus că n-o mai lasă niciodată. Şi s-a ţinut de cuvânt. Peste câteva luni după prima lor întâlnire, Natalia a plecat la Strasbourg, pentru a ocupa funcţia de Prim-secretar al Reprezentanţei RM la Consiliul Europei, pe care o deţine şi acum.

Albert, fizician-programator, lucrează la o companie de programări, în Olanda. De când Natalia a plecat la Strasbourg, Albert o vizita foarte des, chiar dacă trebuia să parcurgă peste 1000 de km cu maşina ca să fie împreună doar o zi sau două. Astfel, Natalia s-a convins că, dacă există dragoste adevărată, distanţa nu este un impediment, la fel ca şi vârsta, de altfel, Albert fiind cu 13 ani mai mare decât ea.

De fapt, Albert a trebuit să depună eforturi pentru a o cuceri pe Natalia, care a înţeles din start că ei sunt apropiaţi sufleteşte, dar nu a luat lucrurile în serios. Dar el a fost foarte insistent. Chiar şi atunci când Natalia i-a spus că are alte priorităţi la moment şi că îşi doreşte o carieră, Albert nu a renunţat, ci a convins-o că o iubeşte şi o va susţine în toate. „Pentru mine e foarte important că, pe parcursul a trei ani, chiar dacă eu am un caracter foarte dificil, el nu s-a dat bătut, a rămas lângă mine şi m-a înţeles. Încăpăţânarea şi răbdarea lui mi-au plăcut şi m-au convins. Ştiu că mă iubeşte, mă alintă şi îmi îndeplineşte toate dorinţele. În plus, el este complet sănătos şi nu îl deranjează dizabilitatea mea fizică, ceea ce e tot foarte important pentru mine”, spune Natalia.

Cererea în căsătorie a venit acum un an, în ziua în care au sărbătorit aniversarea de 30 de ani a Nataliei. Când s-au întors acasă după petrecere, el i-a dăruit un buchet mare de trandafiri şi un inel. Natalia nu s-a aşteptat, a fost o surpriză plăcută. Au înregistrat căsătoria anul trecut, în Olanda, unde au avut parte şi de o petrecere – o nuntă în stil european, la care au participat părinţii lui Albert (care sunt în vârstă şi nu pot veni în Moldova), rudele şi prietenii lui. Şi pentru că Natalia a visat încă din copilărie să fie mireasă şi să aibă parte de o nuntă aşa cum o ştim noi, au decis să mai facă una şi la Chişinău, unde sunt părinţii, rudele şi prietenii Nataliei. Deşi a fost o nuntă în stil modern, nu au lipsit şi câteva tradiţii naţionale, ca furatul şi dezbrăcatul miresei, colaci şi dansuri moldoveneşti. La eveniment, care a avut loc la Leogrand Convention Center, au participat în jur de 200 de persoane, printre care rude şi prieteni apropiaţi, dar şi oameni de afaceri, reprezentanţi ai conducerii Statului şi diplomaţi străini în Moldova. Tinerii au primit felicitări personal şi din partea lui Marian Lupu, Preşedintele Parlamentului RM, ad-interim Preşedintele ţării. Cuplul a fost cununat de Lilia şi Marian Stârcea, iar atmosfera de sărbătoare a fost asigurată de piesele interpretate de Constantin Moscovici, Ion Suruceanu şi Vitalie Dani. Marian Stârcea le-a compus o piesă exclusivă Nataliei şi lui Albert, dedicată acestui eveniment. Rochia de mireasă a Nataliei este creaţia exclusivă şi originală a unui couturier francez renumit. În luna de miere au mers pe insulele Maldive, un cadou din partea lui Albert pentru Natalia, care îşi dorea de mult timp o astfel de vacanţă.

(Irina Tribusean)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău