VIP Magazin
30 Septembrie 2020
Print
Print
Print
Print
Nunţile sezonului. Iulian Bercu şi Alexandra Zemţovskaya
Octombrie 2009, Nr. 66

Nunţile sezonului. Iulian Bercu şi Alexandra Zemţovskaya

Comentează   |   Cuprins

Pentru prima dată Iulian Bercu şi Alexandra Zemţovskaya au aplicat cunoştinţele în domeniul organizării unor manifestaţii de divertisment în scopuri personale şi nu la comanda unui client. Acest eveniment a fost nunta lor, desfăşurat la sfîrşitul lunii august. Netradiţională, la fel ca şi modul de gîndire a ambilor, aceasta s-a remarcat printr-o serie de “abateri” de la tradiţiile nunţilor moldoveneşti. Cununia, înscrierea şi nunta a avut loc într-un cerc restrîns de persoane.

Naşii Ruslan şi Svetlana Bîrlădeanu, părinţii şi încă zece cupluri de cei mai apropiaţi prieteni. Printre invitaţi au fost Pavel şi Alla Zingan (www.allmoldova.com), Dorian Furtună (expert imagine şi retorică) şi Vera Terentiev (prezentatoare NIT), Vitalie (MAIB) şi Natalia Lungu (avocat), Constantin şi Eleonora Ambroce (Compania “Monific Group”), Sergiu (SG Mobiasbancă) şi Liubovi Perju, Iurii şi Marina Zaritskie (Compania “Ferex”),Serghei (show men ”Johny Walker”) şi Alla Zestrea (producător show).  Invitaţii de onoare au fost copiii mirilor şi naşilor, Mark Bercu, Andrei şi Dumitru Bîrlădeanu.

Toţi oaspeţii au fost întîmpinaţi de naşi şi s-au putut plimba prin parc, servind o cupă de şampanie în aşteptarea mirilor. Tot aici, sub cerul liber, au fost întinse şi mesele pentru nuntaşi.

Mirii, după cununie şi o plimbare operativă prin Grădina Botanică,  au coborît din limuzină în curtea restaurantului, fiind salutaţi de cei prezenţi. După un schimb de vorbe, a început procedura de înregistrare oficială a căsătoriei, desfăşurată pe un gazon verde sub o arcă de flori instalată în umbra unor mesteceni. După tradiţionalul şi ireversibilul DA, ambii au pus semnătura pe unul din cele mai importante documente din viaţa lor. Aici a şi luat sfîrşit partea oficială a nunţii, punctul de trecere spre distracţii fiind dansul tinerilor căsătoriţi, un tangou pe muzica din filmul “Scent of Women”. Dansul i-a lăsat cu gura deschisă pe cei prezenţi, care ştiau că Iulian Bercu şi dansurile nu se prea intersectează în această viaţă.

După un schimb de bucate selecte, au început manifestaţiile dedicate celor invitaţi, în particular Gala Premiilor Oamenilor Excepţionali şi Licitaţia serviciilor exclusive, oferite de cuplul Bercu-Zemţovskaya. În cadrul primului eveniment, fiecare invitat a primit cîte o diplomă de merit. De exemplu, Ruslan Bîrlădeanu, în nominalizarea omul care poate construi de la un palat de piatră pînă la unul de aer şi vinde al doilea mai scump decît primul, a primit titlul “Omul milliard”, iar Pavel Zingan, la nominalizarea “şeful pe colectarea, stocarea şi schimbul “ideilor geniale” a primit titlul “Mister All”.

Printre certificatele care ofereau oaspeţilor dreptul la beneficierea de servicii unicale au fost licitate un prînz (Constantin Ambroce)  şi o cină (Pavel Zingan) oferite de noua familie, o călătorie extremală cu regim all inclusiv la vila familiei Bercu-Zemţovskaya (Ruslan şi Svetlana Bîrlădeanu) şi o seară karaoke, organizată în apartamentul familiei (Dorian Furtună şi Vera Terentiev).

Seara a fost plină de bună dispoziţie şi graţie Getei Burlacu, care i-a făcut pe toţi să piardă caloriile cu o viteză mare. Sigur că momentul culminant a fost vînătoarea după buchetul miresei. Din mai mulţi concurenţi, cel mai mare noroc l-a avut Vera Terentiev, care a avut posibilitatea să probeze şi vălul de mireasă.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău