VIP Magazin
30 Septembrie 2020
Print
Print
Print
Print
Nicu Timofti pe sticlă la „Pro Tv Chisinãu”
Aprilie 2009, Nr. 60

Nicu Timofti pe sticlă la „Pro Tv Chisinãu”

Comentează   |   Cuprins

Postul de televiziune „ProTv Chişinău” a oferit, începînd cu 23 martie, o nouă surpriză telespectatorilor. Este vorba de buletinul ştirilor din sport care, după o pauză, revine la formula cu prezentator aparte. Surpriza este pe jumătate – după ce i-am ascultat o vreme bună vocea de după cadru, acum putem să-l şi vedem pe Nicu Timofti, prezentînd în studio buletinul sportiv.

Noul produs va putea fi urmărit în cadrul buletinelor de ştiri de la orele 17-00 şi 20-00, prezentate de Natalia Cheptene şi, respectiv, Angela Gonţa. Mutarea celor de la PRO pare a fi deosebit de inspirată nu doar pentru calităţile profesionale ale noului prezentator – aceasta s-ar putea să aducă în faţa televizoarelor un nou segment de telespectatori… telespectatoare, mai exact. Or, Nicu Timofti este unul dintre tinerii „cu pondere” în topul simpatiilor fetelor de la Chişinău, el fiind nominalizat şi în proiectul celor mai rîvniţi burlaci, publicat anterior de revista noastră.

Pentru Nicu, evenimentul are o semnificaţie aparte, dorea de multă vreme să prezinte sportul anume la „ProTv”- le şi destăinuia, acum cîţiva ani, celor apropiaţi visul său, care, iată, s-a transformat în realitate. La el, sportul ocupă o parte mare din suflet: nu doar pentru că lucrează în domeniu, dar şi pentru că l-a practicat - minte sănătoasă într-un corp sănătos. Pe lîngă fotbal, normal, îi place ping-pong-ul – chiar a ocupat locul întîi la competiţiile între licee… Este fan al echipei AC Milan, iar fotbalistul lui preferat este Kaka. Despre domeniul în care activează acum, Nicu are părerea sa: pe prim plan la noi, ca şi în tot „restul lumii”, este fotbalul, doar că ar fi mai bine de-ar fi şi mai calitativ. Regresul în care se află disciplina respectivă ar putea să aducă, în cîţiva ani, la un campionat „subţire” de tot, cu 2-3 echipe… (Marcel Toma) 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău