VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Nelly Ciobanu - „DRAGOSTEA DOARE”
Martie 2011, Nr. 83

Nelly Ciobanu - „DRAGOSTEA DOARE”

Comentează   |   Cuprins

DE 14 FEBRUARIE, NELLY CIOBANU LE-A FĂCUT UN CADOU TUTUROR ÎNDRĂGOSTIŢILOR ŞI A LANSAT CD-UL PE CARE ÎL PREGĂTEŞTE DEJA DE TREI ANI. TOT ATUNCI A AVUT LOC ŞI LANSAREA VIDEOCLIPULUI PENTRU UNA DIN PIESELE DE PE CD – „OLA HELLO”. Foto: Dinu CIOBANU.

Nelly Ciobanu 1Discul conţine 13 piese, printre care „Hora în Moldova”, cu care Nelly a reprezentat R. Moldova la Eurovision în 2009, hitul, consacrat deja, „Dragostea Doare”, care a dat şi denumirea albumului, şi un duet cu Vitalie Dani. CD-ul are un ambalaj cartonat, realizat în Ucraina, cu un design deosebit, cu câteva poze ale interpretei şi versurile a 7 piese. Discul propriu-zis a fost realizat la Moscova şi conţine piese în română, rusă şi engleză. La o bună parte din ele s-a colaborat cu un compozitor din Belarus, ţară în care piesele lui Nelly Ciobanu sunt cunoscute deja. Deşi nu a vrut să numească suma exactă, Nelly a recunoscut că s-au cheltuit foarte mulţi bani pentru realizarea acestui album şi a mulţumit pentru susţinere companiei „Orange”. CD-ul costă în jur de 120 de lei şi poate fi cumpărat în magazinele de specialitate.Nelly Ciobanu album

În cadrul aceluiaşi eveniment, a avut loc şi prima prezentare în public a videoclipului pentru piesa „Ola Hello”, inclusă şi ea pe noul CD. Clipul a fost filmat de regizorul Ian Onica, timp de trei zile, la sfârşitul lunii octombrie, cu participarea actriţei Teatrului Naţional Doriana Zubcu şi a Nelly Ciobanu 3modelului Tatiana Lihotina. Misteriosul bărbat care apare în videoclip este fratele Dorianei. „Am vrut să fie un bărbat în adevăratul sens al acestui cuvânt. Nu a fost foarte simplu să găsim pe cineva care să corespundă tipajului, dar când l-am văzut pe fratele Dorianei, mi-am dat seama că se potriveşte perfect”, spune Nelly. Pentru realizarea acestui videoclip s-au cheltuit cinci mii de euro.

Majoritatea pieselor incluse pe CD-ul „Dragostea doare” sunt cunoscute publicului deja. La moment, Nelly lucrează la încă un CD, cu piese noi, care urmează să fie lansat în viitorul apropiat.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

bravo!
lilu   -  
13 Aprilie 2011, 17:25
Sus ↑
Mdaaa, barbatul e focos tare, mmm....
Albina   -  
09 Iulie 2013, 22:57
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău