VIP Magazin
29 Septembrie 2020
Print
Print
Print
Print
Natalia Gordienco reload
Noiembrie 2009, Nr. 67

Natalia Gordienco reload

Comentează   |   Cuprins

Interpreta de muzică uşoară Natalia Gordienco e pusă pe fapte mari – la uşă bat proiecte noi, interesante şi inedite, totul pentru a-şi uimi fanii şi a-şi face alţii.

Cu un reloock „imprimat” pe o recentă şedinţă foto (poze din care apar în premieră acum, în revista noastră). După concursul „Star DJ” pe care l-a cîştigat în această vară cu numele de scenă DJ Tasha – experienţă inedită care a inspirat-o pentru un track de club pe care îl planifică în viitorul apropiat – Natalia va întrebuinţa din plin premiul mare obţinut acolo: site-ul său personal, pentru care o echipă munceşte cu zor ca să fie super ok – rubrici, blog-uri, poze şi multe, multe altele. Este în lucru şi primul CD al interpretei, pentru care i-a mai rămas să facă patru piese – un dublu disc, prima parte urmînd să conţină remake-uri de piese etno, iar cealaltă - piese noi în română, rusă, engleză şi franceză, în diverse stiluri de interpretare.

Tot în lucru sînt şi alte proiecte îndrăzneţe – duete cu Mihai Trăistariu, „Sunstroke Project”. Un lucru deosebit pe care l-a realizat a fost să cînte la un concert jubiliar al lui Iosif Kobzon, la Moscova, alături de cele mai importante nume ale scenei din Rusia. Cele văzute acolo o inspiră pe Natalia să organizeze evenimente „serioase”, cum ar fi o „Feerie de Crăciun” pe scena Palatului Naţional, gazda căreia urmează să fie… Iar pentru anul viitor nu scapă din minte o nouă participare la preselecţia naţională a „Eurovision”-ului. O va face doar dacă va fi sigură de succes, inclusiv şi în eventualitatea participării la finala din Norvegia. Ar fi a doua sa participare la un asemenea nivel şi ar însemna o piesă tare de tot şi un suport material consistent. Dacă e s-o facă, s-o facă bine de tot…  (Marcel Toma)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Natalitza, succese si realizari mari in continuare , noi stim ca esti mereu Nr.1 !!!

;) :)
Valeriu (www.scoala-dansuri.net)   -  
13 Septembrie 2010, 11:00
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău