VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Natalia Barbu şi-a schimbat look-ul
Noiembrie 2008, Nr. 55

Natalia Barbu şi-a schimbat look-ul

Comentează   |   Cuprins

Am prins-o pe Natalia Barbu într-o dispoziţie de zile mari. Relaxată, zîmbitoare şi un pic nebunatică. I-am „descoperit” noua imagine la ultimul ei concert din Piaţa Marii Adunări Naţionale, în care a avut o ieşire spectaculoasă.

“Simţeam nevoia unei schimbări. Şi dacă am o idee în cap, o realizez neapărat”, rîde Natalia, scuturîndu-şi podoaba capilară, care a fost redusă cu mai mulţi centimetri decît de obicei, vedeta purtînd aceeaşi lungime a părului de cîţiva ani buni. “Am senzaţia de libertate şi nu-mi pare rău deloc că am renunţat la părul lung”. Reprezentanta noastră la „Eurovision-2007” nu a purtat o astfel de coafură din fragedă copilărie: o prinde bine şi are farmecul unei dive retro a anilor ’70.

După ce a petrecut nu demult la nunta surorii ei Irina, care s-a căsătorit cu un tînăr din SUA (Kenny este pasionat de muzica r&b şi de aranjamente muzicale), Natalia i-a propus cumnatului său să înregistreze împreună una dintre piesele ei noi, “Let me be the one”, compusă de Alexandru Braşoveanu (text - Alina Dabija). Şi pentru că melodia este una dansantă, Natalia îşi doreşte foarte mult să filmeze cît de curînd clipul la această piesă, într-un peisaj nou şi cu dansatori profesionişti. De aceea, negocierile şi pregătirile sînt în toi. „Pentru că-i vorba de o piesă r&b, în care muzica-i strîns împletită cu coregrafia, este foarte important show-ul. Am început să învăţ din filozofia asta a r&b-ului, în care dansul este unul sexy, provocator şi foarte simbolic, în acelaşi timp”, declară interpreta, care, în timpul său liber ia ore particulare de coregrafie, dansînd cîte 2-3 ore pe zi. „M-am convins că într-un timp relativ scurt, dansul te ajută să ai graţie şi forţă, conferindu-ţi o doză mare de energie, dar şi de relaxare. Şi, nu în ultimul rînd - îţi dă multă sănătate. Dansul e o chestie care te copleşeşte şi te eliberează de excedente”.

Cîntăreaţa continuă să-şi împartă cariera între Bucureşti şi Chişinău – pe ambele maluri ale Prutului este la fel de solicitată la concerte, proiecte televizate şi diverse evenimente corporative. Evită discret subiectul despărţirii de iubitul ei, cu care a fost împreună în ultimii ani, ruptură pe care chiar ea a iniţiat-o. Acum pentru Natalia viaţa e la un nou început, în care nu mai este loc de regrete, remuşcări şi nici de supărări. Planurile ei de viitor înseamnă o colecţie de piese noi, în stil clubbing, un proiect la care va lucra cu Alexandru Braşoveanu şi pe care şi-l doreşte gata pînă la sărbătorile de iarnă. De fapt, unul din visele ei este să reprezinte încă o dată ţara noastră la „Eurovision”. Chiar dacă pînă la această oră ea a refuzat diverse oferte de participare, Natalia Barbu nu renunţă la ideea de a urca încă o dată pe scena muzicii europene şi de a aduce festivalul la ea acasă. 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău