VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Nata Albot munceste de zor la „Fabricã”
Ianuarie 2009, Nr. 57-58

Nata Albot munceste de zor la „Fabricã”

Comentează   |   Cuprins

7 zile de muncă pe săptămînă, 10 ore de lucru pe zi, 3 ore alături de copii şi soţ şi încă 16 copii de care începe să-i pese. Toate aceste cifre reprezintă viaţa din ultimele săptămîni ale Natei Albot, care s-a dedicat în întregime show-ului televizat „Fabrica de staruri”.

Noua funcţie, cea de director al Academiei de staruri unde, zi de zi, participanţii la proiect învaţă cum să devii vedetă, se pare că i-a venit ca o mănuşă. Nu întîmplător: „Fabrica de staruri” este unul dintre visele ei legate de profesie.

 „M-am uitat întotdeauna la show-uri similare din străinătate şi nu pentru a urmări cine şi cu cine s-a pupat, s-a certat, ci pentru a înţelege cum sînt acestea realizate.

M-a interesat ce fel de lumini folosesc pe scenă, ce fel de scenografie fac la piese, cum sînt îmbrăcaţi concurenţii, cum sînt poziţionate celelalte personaje în spectacol, ce este interesant pentru public şi ce nu”. Pomenindu-se peste noapte într-o familie foarte-foarte mare de profesionişti, a început să ia din mers lecţii despre switcher, logger, sincron, stand up, lumină de cameră, muncă contra cronometru şi reality show.
Pentru că „Fabrica de staruri” este un proiect complex, cu partea zilnică de reality şi gala de duminică, unde la fiecare compartiment lucrează cîte o echipă de oameni, Natei i-a revenit rolul de a organiza procesul de studii al Academiei, de a supraveghea acest proces, de a urmări evoluţia concurenţilor şi de a contribui la îmbunătăţirea calităţilor lor.

„Adevărul e că niciodată nu m-am văzut în calitate de director al Academiei. Cu toate acestea, mă simt bine printre concurenţi, care au acceptat o provocare şi nu un banal concurs de talente. „Fabrica” este un proiect extrem de agitat din interior. În continuu sînt descoperite şi reparate gafe şi în continuu se inventează ceva nou pentru concurenţi. Mă bucur să realizez că lumea e cu ochii pe noi. Deja s-au format echipe de hateri şi suporteri ai proiectului. Eu, personal, nu ştiu dacă aş participa la un astfel de proiect, căci nu visez să devin vedetă”, rîde directoarea Academiei.

Deoarece lucrează aproape în două schimburi la „Fabrica de staruri” şi se află acasă extrem de puţin timp, toate treburile casei şi ale familiei au fost împărţite între soţul şi mama ei. Ruslan are grijă de afacerea de familie, iar bunica – de nepoţei. Natei nu-i rămîne decît să-i iubească pe toţi aşa cum ştie ea să o facă. Şi să muncească cu dedicaţie într-un proiect de o asemenea amploare.

Nata Albot: „Tinerii de la „Fabrica de staruri” vor sta izolaţi timp de trei luni, nu comunică cu cei apropiaţi, cu lumea exterioară, nu ştiu ce se scrie despre ei şi ce se vorbeşte. Tinerii din Casă reprezintă mulţimea. Ne doare sau nu, trebuie să acceptăm această realitate. Ei sînt, într-adevăr, o oglindă a ceea ce numim noi majoritate. Nu ştiu să se exprime, unii nu au voce, nu ştiu să se mişte. În acelaşi timp, vă asigur că sînt nişte tineri foarte buni, sufletişti, pozitivi şi foarte muncitori”.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

asi vria sa aflu daca la aldoia cocurs va prezita tot Nata Albot?
alona   -  
15 Februarie 2010, 15:10
Sus ↑
Din cate stim noi Nata Albot nu va prezenta Fabrica de anul acesta
admin   -  
15 Februarie 2010, 16:30
Sus ↑
De ce Nata Albot na prezentat si fabrica de Staruri 2
lily   -  
25 Martie 2010, 22:16
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău