VIP Magazin
29 Septembrie 2020
Print
Print
Print
Print
Matinal diminenţial
Aprilie 2012, Nr. 96

Matinal diminenţial

Comentează   |   Cuprins

Oferta diminenţială: „Ascultă-ne o oră şi  primeşti a doua gratis!”

Chiar dacă sunt destul de ocupaţi cu realizarea celei mai tari emisiuni matinale la radio, Mihai Teodor, Sergiu Scânteian şi Misionaru' au găsit timp să stea de vorbă cu noi despre ceea ce fac şi cum fac pentru a trezi o întreagă naţiune. „Matinal diminenţial" este o emisune deosebită de tot ce aţi mai auzit, iar prezentatorii ei sunt nebunatici, inventivi şi … demenţiali. Îi puteţi asculta la „Prime Fm” în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 8 până la 10. (Foto: fotoroom.md)


De unde vine denumirea emisiunii şi ce semnifică?                                                                                                                                                   

„D” vine de la Dionisos, iar „iminenţial” de la iminent. Noi am fost iminenţi la şcoală. Iminent sau cum se zice? „Matinal Diminenţial” semnifică pace, sănătate, fericire, bucurie, dragoste de neam, împlinirea tuturor viselor şi multă, multă sănătate. Bunica mea spunea aşa: „Omul nu poate lucra bine dacă nu s-a odihnit cum trebuie”, iar noi ştim cum trebuie!

Care este conceptul emisiunii? Cui îi este destinată?
Iminenţi fiind, sau cum e corect?... Şcoala noastră ne-a dat patru foi la tabără, la Ivancea. Era început de mai şi ţin minte cum am intrat în tabără pe poarta centrală, o poartă frumoasă din metal. Directoarea ne aştepta cu pâine şi sare, iar în difuzoare cânta Ricky Ardezeanu sau Ian Raiburg… nu mai ţin minte exact. În aceste două săptămâni care mi s-au părut un an, s-a născut conceptul emisiunii şi publicul căruia îi este destinată. După cum zicea bunica, „Cel mai important la radio este conceptul şi cui îi este destinat”… Şi noi ştim asta foarte bine!
Apropo, a patra foaie am vândut-o, iar de acei bani ne-am luat costume de fâş. Nu a fost cea mai bună investiţie, dar eram tineri.

De cât timp vă ocupaţi de emisiunea aceasta? Cum vă simţiţi făcând acest lucru?
Emisiunea noastră are o istorie mult mai lungă şi conotaţii de tot felul. Noi n-o să vă povestim chiar tot, dar pe la 1870 un grup de misionari ciprioţi experimentau poziţii şi emisiuni radio, una dintre care era „Matinal Diminenţial”. Transmiţându-se din gură în gură, conceptul emisiunii şi cui îi era destinată a ajuns la urechile bunicii. Şi, credeţi-ne, bunica se pricepe la emisiuni radio. Prima dată în emisie ne-am simţit bine şi de fiecare dată ne-am simţit din ce în ce mai bine până la foarte, foarte bine!!!

Care au fost cele mai hazlii momente de care aţi avut parte în emisie până acum?
Momente hazlii nu am avut deocamdată, dar pe viitor preconizăm să avem două sau chiar trei momente hazlii. Fiţi pe fază, ele se pot întâmpla oricând!

Prin ce se deosebeşte „Matinal Diminenţial” de alte emisiuni matinale?
Prin nimic. În general, încercăm să plagiem cele mai bune emisiuni matinale din ţară şi din spaţiul CSI. De exemplu, săptămâna trecută în Kazahstan a fost un matinal super şi, evident, şi la noi.
Avem 14 canadieni care lucrează în ture de 22 de ore ascultând non-stop radio, doar cu o pauză de cocteil. Doar ştiţi cât de tare le place canadienilor cocteilul. Singura problemă e că ei înjură mult, dar oricum nu înţelegem canadiana. În fiecare dimineaţă la 5 fără 5 minute, numărându-se până la trei, aceştia ne prezintă compilaţii dintre cele mai tari poante. După cum zicea bunica: „În alţii poate nu, dar în canadieni poţi să ai încredere!”.

Într-un cuvânt, vă aşteptăm în fiecare dimineaţă de luni până vineri pe frecvenţele „Prime Fm”. Ascultă-ne o oră şi primeşti a doua gratis

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău