VIP Magazin
11 Decembrie 2018
Print
Print
Print
Print
Marcela şi Arcadie Zaporojanu - 20 de ani de căsnicie, aniversaţi în Dubai
Decembrie 2009, Nr. 68

Marcela şi Arcadie Zaporojanu - 20 de ani de căsnicie, aniversaţi în Dubai

Comentează   |   Cuprins

De curînd, Marcela şi Arcadie Zaporojanu au serbat împlinirea a 20 de ani de căsnicie într-o intimitate splendidă, la unul dintre cele mai tari hoteluri din lume – „Burj Al Arab” din Dubai.

Sejurul a fost planificat exact conform rigorilor de a fi ceva deosebit, dar şi nu prea departe de casă, acolo unde erau aşteptaţi de cuminciorii gemeni Dragoş-Alin şi Damiana-Amelia, cea care i-a întîlnit cu încă cîţiva dinţişori apăruţi între timp. Nu a fost exclus definitiv din ecuaţie nici fotbalul - Arcadie Zaporojanu, din postura lui de impresar, nu a scăpat ocazia de a îmbina utilul cu plăcutul. „Util” a fost, totuşi, mult mai puţin decît „plăcut”, mai ales dacă ne referim la o bijuterie de hotel amplasat pe o insulă artificială la 280 metri de ţărm. O minune pe care, dacă ai ocazia, trebuie neapărat s-o „savurezi” măcar o dată în viaţă. Aşa, cel puţin, recomandă familia Zaporojanu.

Romanticul Arcadie nu s-a dezminţit nici la această aniversare şi, în plină taină şi neştiut de nimeni, a montat timp de vreo două săptămîni filmuleţe cu imagini din viaţa familiei adunate de-a lungul anilor şi de prin multele călătorii. Cele mai sensibile cadre au fost cu cei doi micuţi, apariţia lor pe lume făcîndu-i pe părinţi cei mai fericiţi oameni de pe pămînt, filmuleţe pe care le-a „lansat”… în hotel, într-o intimitate absolută. „Premiera filmului”, firesc, s-a încheiat cu aplauze şi lacrimi de fericire, depănări de amintiri şi concluzia finală: sînt două jumătăţi care au avut norocul să se întîlnească şi să facă un tot întreg capabil să treacă prin viaţă aşa cum este ea, cu de toate.

Revista „VIP magazin” are ocazia să fie alături de familia Zaporojanu în importantele şi frumoasele ei clipe: am fost, împreună cu cititorii noştri, martorii deplasării lor exotice la Rio, cînd împlineau 15 ani de căsnicie. Iată-ne din nou împreună peste cinci ani, povestind despre voiajul lor în Dubai… Ce ne pregătesc ei peste cinci ani? Nu putem şti, dar, la sigur, ne aşteptăm la evenimente frumoase şi emoţionante! (Marcel Toma) 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Bravo ma bukur ka sunt asha oameni frumoshi shi bine edukati shi financiar . Moldovenii de mult ar trebui sa treaka peste invidie shi rau , ka unu are shi altu nu ! .Bravo celor kare au succese shi kit mai multi oameni din ashtea sa se bukure ka este o molodva pe acest pamint...da nu numai saracie shi nevoie . BRAVO
radu ( USA)   -  
24 Februarie 2010, 17:39
Sus ↑
Felicitari! Sunteti o familie frumoasa care stie sa pretuiasca clipele insemnate ale vietii! Sa o tineti tot asa, sa va bucurati de ceea ce ati primit in dar de la Dumnezeu, sa fiti uniti pe tot parcursul vietii!

naty   -  
10 Iulie 2010, 16:57
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
+3°