VIP Magazin
24 Octombrie 2019
Print
Print
Print
Print
Marcel Bostan şi Elena Pîrţac: REMIZĂ
Decembrie 2009, Nr. 68

Marcel Bostan şi Elena Pîrţac: REMIZĂ

Comentează   |   Cuprins

După o relaţie de cinci ani, într-o zi de octombrie, Marcel Bostan de la „Alternosfera” şi cunoscuta şahistă Elena Pîrţac şi-au zis „da” în faţa ofiţerului stării civile.  

Am fi vrut să tragem cu ochiul la nunta lui Marcel Bostan nu numai din considerentul că ne place rockul pe care îl cîntă, dar mai ales pentru că oastea socrului mare era venită de la sudul Moldovei, unde se joacă cele mai frumoase hore de la noi. Mirele a confirmat: cînd cei de la sud s-au avîntat în dansuri, restul lumii s-a aşezat să-i admire. Să nu mai spunem că primul dans al mirilor a fost după melodia „Behind Blue Eyes” a lui Limp Bizkit.

Cererea în căsătorie s-a produs la aniversarea de 25 de ani a Elenei. Pînă la acea dată, cei doi practic se văzuseră de cîteva ori în ultimele trei luni, Marcel fiind prins în studio la înregistrarea albumului. Pentru a se revanşa, odată şi pentru totdeauna, Marcel şi-a felicitat iubita cu un inel de logodnă cu diamant. Ziua nunţii au stabilit-o mai tîrziu şi nu şi-au făcut nici o emoţie, căci au fost înconjuraţi de cei mai buni prieteni şi cele mai apropiate rude. Nu au avut probleme nici cu alesul localului, nici a moderatorului, care a fost Andrei Porubin, nici a muzicii, formaţia „Transbalcanica” (băieţii de la „Alternosfera” fiind scutiţi pe o seară de „obligaţiunile” profesionale). Şi nici a ţinutelor. Fiind la un turneu de şah în Turcia, Elena a intrat într-un salon de mariaj şi a cumpărat prima rochie pe care a văzut-o. După ce a probat-o (o rochie franceză, cu dantelă fină), a rugat vînzătoarele, care nu
văzuseră în viaţa lor ca cineva să decidă aşa de repede să cumpere o rochie de mireasă, să o împacheteze. La fel s-a întîmplat
şi cu costumul de mire al lui Marcel. Într-o zi, ieşiţi la o cafea lîngă studio, au intrat în-tîmplător în magazinul de alături şi în 10 minute au ieşit de acolo cu pungile în mînă.

Deocamdată, luna lor de miere s-a transformat în „reparaţia de miere”, pentru că Elena şi Marcel vor să se mute în casa lor pînă la Revelion. Aşa că, în loc de impresii de pe coastele azurii ale lumii, cei doi ne pot povesti detalii despre cum se fac amestecurile şi cum se pun cartoane ghipsate, ce culori sînt în vogă şi care mobilă e mai trainică. Dar asta nu-i cel mai rău lucru de pe lume! Dimpotrivă! Iar solistul „Alternosferei” ne promite în curînd un nou album. De dragoste. (r. t.) 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

casa de piatra........doi oameni foarte fini, creati unul pt celalalt
Paris_H   -  
19 Aprilie 2010, 20:24
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
+17°