VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Luminiţa Morozan-Cibotaru şi Viviana
Iunie 2009, Nr. 62-63

Luminiţa Morozan-Cibotaru şi Viviana

Comentează   |   Cuprins

Luminiţa Morozan-Cibotaru, cea care ne cîntă „dulci amintiri”, şi-a încreştinat fetiţa. Viviana are 6 luni. Luminiţa face totul repede şi ca la carte, iar noi abia de reuşim să ţinem pasul cu evenimentele din viaţa ei.

Mai ţineţi minte? Cocheta elevă de la liceul „Ion Creangă” se lansează în muzică la 15 ani, după care prezintă emisiunea „Ring Star”, apoi, la 19, apare pe coperta „VIP magazin”, alături de Adrian Ursu, într-un pictorial care a lăsat multe semne de întrebare asupra relaţiei lor... Dar se pare că nu a fost nimic acolo, pentru că la 20 Luminiţa trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu omul de afaceri Dorin Cibotaru şi se căsătoreşte, ca la 21, la finele anului trecut, s-o aducă pe lume pe Viviana. A fost un pic geloasă că-i seamănă lui Dorin, dar a promis, zîmbind, că băiatul va fi copia ei (băiatul care va veni după Viviana).

Cum te-a schimbat maternitatea, Luminiţa?
Ca femeie „aşezată la casa mea’’ pot să spun că sînt fericită şi că maternitatea m-a împlinit într-un fel de care nu puteam să-mi dau seama pînă acum. E minunat să fii femeie şi mamă, să vezi cum ţi se schimbă corpul, să vezi ce „urme” lasă maternitatea  pe trupul tău… Ce-i drept, este şi teribil de greu, pentru că uneori vrei să ai măcar cinci minute pentru tine, să arăţi ca mai înainte, suplă şi să nu ai mari responsabilităţi. Dar, zic eu, merită toate sacrificiile din lume să trăieşti experienţa inedită şi să mai ai şi „recompense” uriaşe, cum ar fi prima atingere, primul zîmbet, primul tati sau primul mami… E extraordinar, nu se compară cu nimic altceva!

Viviana l-a schimbat şi pe Dorin?
Mariajul nostru a căpătat un sens mai deplin, acum chiar ne simţim o familie, relaţia noastră a devenit mai strînsă şi mai „matură”. Dorin e cel mai drăgăstos tătic şi cel mai jucăuş, atent şi pupăcios. Ce mai, este un super tătic! De fapt, nu mă aşteptam să reacţioneze atît de sensibil cînd a ţinut-o prima dată în braţe şi a sărutat-o pe obrăjori. În prima lună îi făceam băiţă împreună în fiecare zi, iar acum lui Dorin îi place la nebunie să-i cumpere tot felul de lucruşoare, rochiţe, fundiţe… În general, s-a făcut mai înţelegător, iar eu, datorită lui şi Vivianei, sînt mai încrezătoare în forţele mele şi sînt sigură că pot răsturna munţi pentru familia mea.

Acum, vă faceţi şi planuri pentru trei?
Priorităţile noastre sînt legate de Viviana, timpul trece incredibil de repede, iar clipele astea de început, cînd ea se schimbă enorm de la o zi la alta, nu se mai repetă ca să le vezi în reluare, dacă nu ai fost acolo. Aşa că vrem să profităm din plin de fiecare zi petrecută alături de ea! Este extraordinar să urmăreşti cum bebeluşul nostru se transformă într-o domniţă… În rest, vreau ca planurile ei de viitor să înveţe să le construiască singură, să înveţe să ia decizii de sine stătător, noi o vom susţine şi-o vom ajuta, atunci cînd va avea nevoie.

Ce sfaturi ţi-a dat mama ta, de cînd ai devenit şi tu mamă?
A fost lîngă mine de cînd am născut şi asta m-a ajutat enorm, mai ales în primele zile, cînd eşti epuizată total, dezorientată şi ai tot felul de feeling-uri... Dar cel mai naşpa e că apare starea ceea de panică. În acele momente e foarte important să o ai pe mămica lîngă tine, numai ea te face să-ţi dispară teama că greşesti undeva şi că ai putea să-i faci vreun rău bebeluşului, atunci cînd „înveţi să fii mamă”. Îmi iubesc foarte mult mama şi am o relaţie aparte cu ea, nu a fost nevoie de prea multe cuvinte să înţeleg unde fac bine şi unde nu e chiar atît de bine, noi ne înţelegem din priviri. Vreau să-i mulţumesc că e mama mea…

În viaţa ta totul pare să fie perfect… sau ar mai fi ceva?
Adevărul este că nu prea cred în perfecţiune, mie îmi place mai mult abstracţia şi sînt curioasă să văd surprizele pe care mi le rezervă destinul. Deocamdată viaţa mea este familia mea, iar familia este cea pe care mi-am dorit-o dintotdeauna. A mai rămas un lucru de făcut, care însă necesită multă dăruire şi muncă titanică... Vreau o carieră de invidiat, pentru că vreau ca viaţa mea să însemne nu doar familie, ci şi carieră, atunci cu siguranţă voi fi „de 3x(ori)femeie”.  

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Luminita este foarte bravo!!
catalina   -  
28 Aprilie 2010, 22:01
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău