VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Leya şi Sasha Lopez urcă în topuri
Martie 2010, Nr. 71

Leya şi Sasha Lopez urcă în topuri

Comentează   |   Cuprins

Serge din „Studio One” a deconspirat în acest început de an noile sale proiecte muzicale cu denumirea de Leya şi Sasha Lopez. În primul caz este vorba despre prietena lui, Lia Sinchevici, care a lansat recent piesa şi videoclipul „Everybody”, iar în cel de-al doilea – e chiar el, Serge sub noul lui pseudonim muzical, „ambalat” după ultimele tendinţe. Încă nu aţi auzit de „Madam”?

Ambele single-uri au făcut furori în România. Pentru că au fost gîndite foarte bine şi servite ca un veritabil produs comercial. Sound agresiv, house dance, de clubing. Leya (Lia) are 20 de ani, este în anul II la jurnalism (Universitatea „Hyperion” din Bucureşti), cîntă de mai mult timp şi a încercat să se lanseze cu o formaţie acum cinci ani. Cei care stau în spatele debutului este Serge şi prietenii lui cu care lucrează în studio – Vanotek şi Sorin din trupa „Crush”, iar clipul a fost filmat pe aparat foto de ultimă generaţie de trei băieţi din Chişinău (Maxim Lupaşcu, Daniil Tabacari şi Dragosh Cojocaru). La „Everybody” veţi recunoaşte imediat inconfundabila voce a lui Ivan Caragia. „Stilul dance house prinde în acest moment în România, acesta e specificul pieţei”, ne spune  Serge, „dacă acest proiect va avea succes, vom avea piese cu sound diferit, nu vom merge doar pe acest stil”. Cuvintele din piesă îi aparţin Liei (care are inspiraţie să scrie cîte ceva şi pentru iubitul ei) şi tot ei îi „aparţine” conceptul de imagine din clip. Coregrafia în „Everybody” este mai mult decît sexy, pe alocuri erotică chiar, fiind „pusă” pe mişcări de coregraful de la „Dansez pentru tine”, Lilian Carauş.

În paralel, consumatorii muzicii de club au făcut „accept” în dreptul lui Sasha Lopez şi primei lui piese, „Madam”, cîntată de Anda Adam (un proiect ce se bucură de succes deja la radio în România). În curînd, vom vedea şi un videoclip marca Sasha Lopez. Deşi există o concurenţă strînsă în acest domeniu, Serge a reuşit, ca de fiecare dată, să se nuanţeze de restul. Plus, că are chiar plăcerea să facă dance ori house, şi doi, pe toate ştie să le facă profesionist. Ambele proiecte au semnat contracte cu „Cat Music” România, Leya şi-a pus semnătura pe un contract cu casa de discuri „Benelux Music” din Belgia, Luxemburg şi Olanda, iar Sasha Lopez are un contract în Rusia.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

e o piesa-bomba, speram k Leya si Serj ne vor mai ataca cu astfel de surprize!
svetlana   -  
12 Aprilie 2010, 17:31
Sus ↑
leya-foarte frumoasa!am vazut-o e f.naturala si o adevarata frumusete,spre mirarea mea.
ana   -  
04 Mai 2010, 22:33
Sus ↑
hmm..interesant articol, dar cum se face ca ascult toata ziua posturi de radio din Romania si nu am auzit o singura data o piesa de Leya.."au facut furori" piesele..succes Leya.. ;)
Ion   -  
05 Mai 2010, 00:51
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău