VIP Magazin
18 Februarie 2020
Print
Print
Print
Print
La cumpărături cu Angela Gonţa
Aprilie 2011, Nr. 84

La cumpărături cu Angela Gonţa

Comentează   |   Cuprins

Întruchiparea unei eleganţe speciale, jurnalista şi prezentatoarea Angela Gonţa este o apariţie deosebită şi în viaţă, nu numai la pupitrul ştirilor PRO TV Chişinău. Este adepta stilului clasic şi a hainelor de bună calitate – preferă o rochie de culoare uni, cu efect, decât una colorată şi ordinară, când vine vorba de o ţinută de seară. Pentru că are înainte mai multe evenimente şi ieşiri importante la care trebuie să arate impecabil, am mers cu Angela la cumpărături. La „MELANGE” tocmai sosiseră noile colecţii de la „Max Mara”, „Etro”, „Armani Collezioni”, „Valentino Red” şi „Gianfranco Ferre”, cu look-uri fresh şi elegante deopotrivă.

În acest sezon, cele cinci branduri de renume şi-au adaptat şi înnoit colecţiile cu haine ce subliniază feminitatea, în prim-plan fiind rochiile din şifon şi mătase, dantelate sau asortate cu fundiţe de toate mărimile. Pentru că este „de-a casei”, Angela cunoaşte poziţionarea brandurilor în „MELANGE” şi parcurge, dintr-o singură privire, hainele aranjate cu grijă potrivit nuanţelor de culori şi tipurilor de îmbrăcăminte.

Râde ştrengăreşte în oglinzile mari şi ne face cu ochiul… A ochit ceva din prima! Se opreşte la „Max Mara”, un brand clasic elegant, de la care îi plac piesele „icon”, precum trenciul şi mantoul de fiecare sezon. Însă, în această primăvară-vară, „Max Mara” e „foarte” în tendinţe cu o explozie de culori calde, păstrând liniile drepte şi siluetele ajustate. Angela îşi pune deoparte două rochii cu imprimeuri, iar rochia de culoare albastră cu flori mici roşii este extrem de atrăgătoare. Alege şi câteva centuri, pentru a-şi sublinia talia şi aşa foarte subţire.

După ce facem cunoştinţă cu proaspăta colecţie de la „Max Mara”, urcăm la etajul doi al magazinului, unde se află celelalte branduri celebre. La „Armani”, care a preferat pentru acest sezon ţinute orientale (cu turban şi pantaloni-şalvari), am descoperit haine cu linia umărului accentuată, din ţesături fluide, mătăsoase sau dimpotrivă, din catifea şi satin. Culorile sunt cele preferate şi de Angela – negru sau albastru închis. Ea probează câteva rochii de la „Armani Collezioni”, pe roşu şi albastru şi o bluză de un alb imaculat. Asta ca să fugim de clasicul şi mult iubitul negru. Angela mai încearcă o pereche de pantaloni albi slim, care îi stau perfect. În general, are o slăbiciune pentru pantaloni şi în special pentru blugi: dacă ar fi voia ei, ar umbla mai tot timpul în ei. Aruncă pe umeri o scurtă de culoarea roşie, apoi un trenci în carouri mici, cu o fundiţă extravagantă la spate. Îi vin de minune toate şi deja nu ştie ce să mai cumpere…

În imediata vecinătate cu eleganţa de la „Armani”, se află multicolora colecţie de la „Etro”. Fulminaţia culorilor „Etro” îţi fură instantaneu privirile şi, cu toate că deseori „omite” din garderoba sa haine în culori mai accentuate, Angela pune deoparte trei rochii. Au un mix de imprimeuri florale şi etnice şi arată excelent pe silueta de gazelă a prezentatoarei PRO. Sunt voluminoase la prima vedere, dar, încinse cu o centură fină, dau viaţă şi clasă întregii ţinute. „Arată minunat. Evit culorile stridente şi amestecurile de figuri, desene, imprimeuri.

Dar „Etro” de fiecare dată ştie cum să facă o femeie să arate şic”. O roagă pe consultanta magazinului să-i aducă o rochie de culoarea verde pal, mărimea 34. „Adevărul e că găsesc cu greu haine pe mărimea mea. Port cea mai mică şi dacă se poate, extra small. De multe ori, nu era mărimea mea la hainele care îmi plăceau. S-a mai întâmplat să cumpăr câte un 36 şi să-l modific. Odată am păţit ceva tare haios la cumpărături… Eram la Amsterdam, îmi alesesem câte ceva dintr-un magazin de brand şi eram tare bucuroasă de noile achiziţii. Când am venit acasă, am descoperit în frumoasa pungă de hârtie velurată haine de mărimea L. Am crezut la început că e o glumă de prost gust. M-am întors la magazin, unde deja mă aştepta o doamnă impozantă, cu hăinuţele mele în mână”, ne povesteşte Angela.

 Noua colecţie de la „Valentino Red”, ce tronează la etajul doi de la „MELANGE”, în care se regăsesc, desigur, elementele din linia principală a brandului „Valentino”, unde totul este girly, cu dantelă, şifon, bulinuţe şi fundiţe, o impresionează pe Angela. Toate aceste detalii sunt neexagerate şi în combinaţie cu liniile simple şi siluetele inspirate din anii ´60. În general, colecţia de la „Valentino” are accent de „bourgeois” şi note de prospeţime şi tinereţe, pentru că noii designeri, Paolo Piccioli şi Maria Grazia Chiuri, au reuşit să „întinerească” esenţial brandul. Angela probează o rochie de un roşu superb, semnată „Valentino Red”, care o transformă pe loc într-o divă hollywoodiană. Apoi îmbracă una de un bej cald, cu buline brodate. 

Nu vă ziceam mai sus că bulinele sunt la modă? O arată cochetă şi-i vine ca şi turnată. Este impresionată de model şi culoare, o rochie pe care şi-ar dori-o foarte mult. De obicei, cântăreşte mult până face o achiziţie importantă, se consultă şi cu inima, şi cu raţiunea, căci nu-i place să umple garderoba cu haine de o singură ieşire… Suntem siguri că va face cea mai bună alegere.
 Odată făcute cumpărăturile, prezentatoarea TV fuge la serviciu. Pune sacoşele pe bancheta din spate a maşinii şi porneşte motorul. Ştim că este bucuroasă de fermecătoarea rochie de mătase cu bulinuţe pe care a cumpărat-o cu câteva minute în urmă, în care va arăta superb oriunde nu ar merge.

5 sfaturi de stil de la Angela Gonţa

1. Când e vorba de o ieşire specială, optaţi pentru o rochie clasică, elegantă şi de o singură culoare.

2. Dacă mergeţi la o zi de naştere sau un alt eveniment nepretenţios, îmbrăcaţi blugii şi o cămaşă albă – stilat, cu gust şi confortabil.

3. O geacă din piele peste o bluză sau un tricou – o piesă tare în garderoba dvs.

4. Geanta de calitate, cu semnătura unui mare designer, face toţi banii.

5. În final, nu trebuie să ne îmbrăcăm de parcă am merge la un concurs de păpuşi Barbie. Naturaleţea este un „accesoriu” de nepreţuit.


Fotografii: www.fotoroom.md
Coafură şi machiaj: salon „Cristis”
Mulţumim magazinului „Melange”  pentru sprijin.
Adresa: or.Chişinău, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 64. Tel.: +373-22-272-127

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Ne-o cam bagati pe gat pe A.Gonta... Mai dati-i timp sa se rasufle, apare mai in fiecare editie!
Andrei   -  
13 Mai 2011, 10:57
Sus ↑
foarte deosebita
are ceva special ce o face unica fata de toate cele lalte prezentatoare
e sobra si naturala
sabi   -  
16 Mai 2011, 18:10
Sus ↑
da, mai lasa-ne Angelica putin. Cautati de viata ta, ca deam asuda stikla de tine . Fara nici un rau...
ro   -  
26 Mai 2011, 19:34
Sus ↑
credca cand erai la bardar fix naine de max mara si armani purtai ziceti multumesc in fiecare zi ca teai aflat la timpul si in locul potrivit, sunt tineri de o mie de ori mai talentati ca voi dar cum zicea odata teo trandafir nu au noroc,
vica   -  
12 Septembrie 2011, 16:12
Sus ↑
da nu mai fiti asa invidiosi,Angela esti super tare,BRAVO!
Irina   -  
17 Ianuarie 2012, 23:20
Sus ↑
nu fiti rai, e superba,inteleapta,este competenta in tot ce fce , eu cred ca oricine ar fi vrut sa se imbrace in haine de brand, invidia nu va infrumuseteaza sufleteste
Dana   -  
15 Februarie 2012, 10:45
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău