VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
La Kiss FM asculţi doar hituri! De 9 ani!
Noiembrie 2012, Nr. 102

La Kiss FM asculţi doar hituri! De 9 ani!

Comentează   |   Cuprins

La Kiss FM asculţi doar hituri! Şi deja câţiva ani la rând Kiss FM e numărul unu pentru tinerii din Chişinău, potrivit sondajelor IMAS . În plus, Kiss FM se bucură de cel mai mare grad de afinitate. Altfel spus, ascultătorii Kiss FM sunt devotaţi postului nostru de radio şi nu-ţi vor schimba preferinţa. Dovada acestui fapt este şi pagina Kiss FM Chişinău de pe Facebook, cu cele mai multe like-uri dintre paginile de profil, dar şi site-ul www.kissfm.md, ce are în fiecare lună un număr impresionant de vizitatori.

În cei nouă ani Kiss FM a organizat sau a fost partener exclusiv la numeroase petreceri, la care kissomanii s-au bucurat de super distracţie în stilul Kiss FM, dar şi de cei mai în vogă interpreţi, cum ar fi Connect-R, Smiley, Inna, Scooter, DJ Project, şi a fost alături de tine la cele mai tari debuturi ale unor interpreţi de peste Prut la Chişinău (Guess Who etc). Cele mai populare petreceri marca Kiss FM sunt ediţiile Kiss Kiss in the Mix organizate în aer liber, ce durau până în zori, unde Flavy DeeJay  înfierbanta de fiecare dată atmosfera cu super mixuri. Cele mai recente şi fierbinţi petreceri în aer liber sunt ediţiile Summer Kiss din această vară organizate la cea mai în vogă piscină din oraş, ediţii transmise live pe radio!

Pentru ascultătorii Kiss FM, organizăm periodic cele mai tari şi interesante campanii cu premii!

Kiss Cash este cel mai iubit concurs din istoria radioului! E deja la a patra ediţie şi se desfăşoară cu succes, fiind de mare interes pentru kissomani. La Kiss Cash participă de fiecare dată sute de mii de ascultători, inclusiv din Republica Moldova şi se câştigă zeci de mii de euro plus multe premii de valoare. E de menţionat faptul că la acest concurs au câştigat şi doi kissomani din Chişinău: Eugeniu Morăraşu – 1400 de euro şi Silvia Chiorescu – 2900 de euro plus un playstation de toată frumuseţea!

Alte campanii recente, pentru care kissomanii au dat un mare Like, sunt „Deskiss la premii” – campanie în care s-au câştigat scutere, mp3 playere, telefoane mobile şi nu doar, „Primăvara începe la Kiss” – cu premii sub formă de produse de frumuseţe, „Kiss for Love” – cu invitaţii la cine romantice în cele mai deosebite restaurante din oraş! Cât priveşte invitaţiile la petreceri şi distracţie (disco, bowling, billiard etc.) – acestea sunt la ordinea zilei.

Kiss FM este şi un exemplu al responsabilităţii sociale. Începând de la ajutorarea familiilor vulnerabile în perioada sărbătorilor, timp în care am făcut fericiţi zeci de copii, Kiss FM a participat activ în numeroase campanii sociale. Un exemplu elocvent în acest sens este parteneriatul de durată cu Transparency International Moldova în organizarea campaniilor „Nu corupţiei” – concerte în aer liber şi concursuri cu premii la radio. Totodată, Kiss FM a fost alături de cei care luptă împotriva HIV, fiind un partener de încredere al evenimentelor „Dance4Life”.

Cei care fac legătura dintre hituri şi ascultători sunt, evident, DJ-ii Kiss, care oferă zilnic un produs de calitate şi distinctiv pe piaţa media. Nu există kissoman care să nu recunoască vocile Kiss FM. Alice Tudor este mândria noastră: născută în Chişinău, a fost remarcată de către directorul de programe Kiss FM România şi peste noapte a schimbat studioul din Moldova cu cel de la Bucureşti.  A acceptat imediat propunerea la care a visat dintotdeauna, dar îi este un dor nebun de tot ce înseamnă „acasă”: prietenii de aici,  plimbările îndelungi în parcuri şi ritmul mai domol în care se întâmplă lucrurile. În program de luni până vineri, de la 10.00 la 13.00, Alice este încântată că poate fi auzită şi la Chişinău, conform noii grile de programe. Tot ea este cea care ne face să simţim toată vara atmosfera de vacanţă cu transmisiuni live de pe litoralul românesc, la SummerKiss. Iarna, îşi ia microfonul şi echipamentul de schi şi se mută la munte ca să aducă în difuzoare distracţie de pe pârtie la WinterKiss. Visătoare, dar şi plină de viaţă, Alice are cel mai sincer şi tonic râs!  Iar vocea senzuală pe care o auzim la radio o face irezistibilă.

De la matematică şi până la muzică este doar un pas! Iar Flavy Deejay este deja convins că radioul de astăzi este matematică pură şi nimic nu este întâmplător în succesiunea melodiilor sau a ritmurilor. Ei bine, Flaviu este absolvent de informatică, dar pasiunea pentru muzică l-a atras mai mult decât softurile şi programarea IT. De luni până vineri, de la 7 seara, în studioul Kiss FM încep să vibreze pereţii! Şi chiar nu este o figură de stil! La pupitru se conectează platanele şi Flavy Deejay intră în acţiune cu „matinalul pentru party people”, adică „Kiss Kiss in the Mix”! Este programul în care DJ-ul nostru se simte ca peştele în apă, pentru că face ce îi place mai mult: mixează cele mai tari hituri ale momentului.

În mod clar, Flaviu este printre puţinii oameni de radio din ziua de astăzi despre care se poate spune că este DJ în adevăratul sens al cuvântului. Nici nu mai ştim numărul petrecerilor în cluburi sau în aer liber la care ascultătorii Kiss FM au dansat până în zori, electrizaţi de mixurile lui Flaviu. Pe lângă activitatea la radio, Flavy Deejay este unul dintre cei mai cotaţi producători şi compozitori din Republica Moldova, şi nu numai.

Cochetează cu tine şi te însoţeşte în boxe pe drumul spre casă! Diana Dereş este „şefă” în studioul Kiss FM, în fiecare zi de luni până vineri, de la 16 la 19. Cu un adevărat talent la rimă şi jocuri de cuvinte, Diana surprinde prin ingeniozitatea sa. Asta nu înseamnă că vorbeşte în versuri! Dar ştie să dea culoare şi să nuanţeze tot ce spune. Poate tocmai de aceea kissomanii au îndrăgit-o foarte repede pentru farmecul său.  

Dacă o întrebi, se descrie pe ea însăşi ca fiind o fire romantică. Din 2004, de când s-a alăturat echipei noastre, am înţeles cât de important este să lucrezi cu o persoană atentă la detalii.  Pentru Diana nimic nu funcţionează după formula „se poate şi aşa”. Totul trebuie făcut bine şi până la capăt! Ca o perfecţionistă veritabilă, Diana are grijă ca toate piesele made in Moldova să ajungă cât mai rapid la ascultători. Evident, doar melodiile care corespund formatului Kiss FM şi care promit să devină hituri. Parcursul nu este atât de simplu pe cât ar părea, iar Diana monitorizează tot procesul: de la recepţionarea trackurilor la expedierea pentru aprobare, la semnarea contractelor de difuzare şi, în sfârşit, încărcarea în softul de emisie. Şi, dacă tot este la curent cu cele mai noi apariţii muzicale, Diana Dereş invită periodic în programele ei artişti de la noi, dar şi din România, în ediţiile de „Special Guest”, care se încheie de fiecare dată cu şedinţe foto haioase şi disponibile pe www.kissfm.md.

Cel mai tânăr DJ din echipa Kiss FM, Liviu Bulicanu, este un Capricorn înrăit care îşi arată adevărata valoare atunci când este pus la încercare. Avem şi dovada în acest sens:  deşi este licenţiat în economie, a fost preluat „de la zero” de Kiss FM şi a învăţat „să facă radio” în timp record. A început în Departamentul ştiri, unde şi-a însuşit în vreo două  luni ceea ce alţii învaţă în ani grei.  Vocea, dicţia, tempoul dinamic şi spiritul uşor rebel au fost atuuri clare care au determinat transferul lui Liviu de la ştiri la programele muzicale. Cert este că  azi radioul înseamnă pentru el mai mult decât un job, pentru că a devenit o pasiune. Liviu ştie cam tot ce mişcă în radio: de la emisiunea pe care o realizează în fiecare zi la parteneriate pentru evenimente sau organizare de petreceri pe cinste.  

Ca să demonstreze până la capăt că este om serios, a dat cu succes masterul în economie şi a preluat şi funcţia de „Promotion Executive” la Kiss FM.  Colegii spun că este o persoană  indispensabilă în radio, mai ales când îşi pune în mişcare tot efortul pentru semnarea contractelor de promovare! Dar când este de glumă, Liviu bate recordurile cu deosebitul simţ al umorului pe care îl are.

Lily Lozan s-a îndrăgostit la prima vedere de tot ce înseamnă Kiss FM, deşi niciodată până atunci nu s-a văzut în ipostaza de „om de radio”. Ba chiar unii profesori de la Facultatea de Jurnalism, pe care de altfel a absolvit-o cu succes, au încercat să o convingă de faptul că eventual se poate „ascunde” în spatele peniţei în viitoarea ei carieră, dar în niciun caz nu s-ar potrivi cu microfonul sau camera de filmat. La invitaţia Kiss FM, a venit în studio pentru o probă de voce.  Şi aici a rămas! Nici azi nu îşi explică de unde a luat curajul şi relaxarea necesare, astfel încât să fie acceptată din prima încercare. Lily a gustat din plin din magia Kiss, având ocazia să ia parte la mai toate proiectele radioului. În orice caz, Lily  Lozan este un exemplu de succes de pe lista personalităţilor de media din Moldova, formate la Kiss FM. Evident, farmecul ei, tenacitatea cu care realizează tot ce îşi propune, felul jovial de a fi, precum şi inepuizabila energie de care dă dovadă sunt meritele ei!

Uneori pare ireal că le „cuprinde” pe toate: radio, televiziune şi  prezentări de concerte, unde mai pui că reuşeşte să ajungă proaspătă şi zâmbitoare la o nouă sesiune foto sau la evenimente mondene. Este omniprezentă în media şi combină mai multe joburi, dar echipa Kiss FM  este pentru ea o adevărată familie.

Îi place enorm să citească şi cântă de te unge pe suflet! Este vorba despre „ştirista” noastră, Marcela Dedin, cea mai nouă voce în echipa Kiss FM Chişinău. După patru ani de televiziune, Marcela a ajuns la concluzia că este fascinată de arta vorbirii şi de aceea adoră radioul. Cu o dicţie impecabilă şi o voce caldă, Marcela este categoric un jurnalist adevărat. Ştie să facă o selecţie riguroasă a ştirilor, să confirme informaţiile direct la sursă şi să le redacteze astfel încât să devină „prietenoase” pentru ascultător.

Pe lângă echipa din Chişinău, la Kiss FM a avut plăcuta surpriză să găsească un întreg departament de ştiri, începând de la colegii din Bucureşti şi continuând cu cei din toată reţeaua, cu care colaborează în permanenţă. Acest dialog o încurajeaza să fie din ce în ce mai bună, iar rezultatul este vizibil (sau, mai bine zis, „auzibil”) în fiecare zi, în buletinele de ştiri pe care le prezintă în direct.

Mai nou, a hotărât să facă masteratul în jurnalism, convinsă fiind că acest domeniu este atât de vast, încât tot timpul ai ceva nou de învăţat. Şi nu este deloc uşor să te împarţi între radio, studii şi casă, mai ales când eşti soţie şi mămică. Dar ea este hotărâtă să le reuşească pe toate şi cu siguranţă aşa va fi, la cum o ştim pe Marcela, ambiţioasă şi fermă!

La a noua aniversare, Kiss FM continuă să fie primul în top, să te delecteze cu cele mai tari hituri ale momentului, să adune ascultătorii la cele mai hot petreceri şi neapărat să te răsplătească pentru fidelitate cu cele mai bune concursuri şi premii. Ascultă-ne on air pe 100.9 FM, online pe www.kissfm.md şi urmăreşte-ne zi de zi pe facebook.com/kissfmchisinau. Şi, nu uita, la Kiss FM asculţi doar hituri!

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău