VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Karizma. Nuntă cu surprize
August 2010, Nr. 75-76

Karizma. Nuntă cu surprize

Comentează   |   Cuprins

În seara în care toată Europa era cu ochii pe finala concursului „Eurovison”, o jumătate de Moldovă era la nuntă. Ei bine, nu chiar jumătate, dar vreo 450 de oameni cu siguranţă. Nunta Karizmei a fost exact aşa cum şi-a dorit-o, deşi din cauza emoţiilor pe care le avea atunci, acum nu-şi mai aminteşte toate detaliile.

Olga şi Alexandru sunt împreună de câţiva ani, aşa că discuţiile despre nuntă au început firesc, fără a aştepta vreo cerere în căsătorie. În schimb, pentru părinţi decizia lor de a se căsători a fost o surpriză, dar una plăcută. De organizarea nunţii s-au ocupat singuri, dar au acceptat şi ajutorul părinţilor. Karizma s-a implicat la toate etapele şi a controlat toate detaliile, ca să fie sigură că totul va fi aşa cum şi-a dorit dintotdeauna. A purtat două rochii la nuntă – una cumpărată din Chişinău, iar cealaltă de la Bucureşti. Mirele nu a rămas nici el în urmă – a avut două costume.

Tinerii s-au cununat cu câteva zile înainte de nuntă, respectând toate tradiţiile: mirele a mers întâi după naşi, apoi s-a dus să-şi ia mireasa. Acolo a fost pus la câteva încercări. Întâi trebuia să-şi dea seama care dintre cele trei mirese aşezate cu spatele la el era a lui, apoi, ca s-o poată scoate din casă, a „plătit” un cufăr cu bănuţi. Cununia a avut loc la mănăstirea rupestră de la Orheiul Vechi, iar după ritualul propriu-zis s-au întors acasă pentru un fourchette în curte.

Cununia civilă a avut loc chiar în ziua nunţii, în faţa localului, unde a fost amenajat un spaţiu special. Astfel, în ziua de 29 mai, Karizma a devenit oficial Olga Fesenco-Grosu. Tot acolo au întâmpinat şi oaspeţii, invitându-i în sală, unde îi aşteptau Adrian Ursu şi „Formaţia de Aur”. Pentru că o bună parte din invitaţi au venit tocmai din Rusia, petrecerea a fost moderată de MC Mike şi Adrian Ursu, în română şi în rusă, ca toată lumea să se simtă bine. Mirii au intrat în sală însoţiţi de câteva perechi de dansatori, într-un dans regizat de Dumitru Tanmoşan, iar primul lor dans a fost un adevărat spectacol despre cum s-au cunoscut şi cum a înflorit dragostea lor.

Pe parcursul nunţii, părinţii şi naşii au avut parte de surprize pregătite de tinerii însurăţei. Naşii Svetlana şi Viorel Benderschii sărbătoreau în acea zi 10 ani de căsnicie, aşa că proaspeţii fini le-au pregătit un filmuleţ cu amintiri. În toiul nunţii, Karizma şi-a lansat videoclipul pentru piesa „On my way”, la care a lucrat intens timp de câteva săptămâni până la nuntă. Clipul a fost filmat la Chişinău, iar ideea îi aparţine interpretei. Spre dimineaţă câţiva dintre interpreţi, prieteni ai tinerilor căsătoriţi, au cântat pentru ei – Dana Marchitan, Eugen Doibani, Pasha Parfeni, formaţia „Akord”.

Olga şi Alexandru încă nu au decis unde vor merge în luna de miere şi încă nu au reuşit să deschidă toate cadourile. Au dat o fugă, în schimb, până la Constanţa, pentru a imortaliza evenimentul. Noi le dorim casă de piatră şi copii sănătoşi! 

(Irina Tribusean)
Foto: Veaceslav Sârbu

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

oooofff Oli4ka esti suuuuperba!!casa de piatra!!))
vb   -  
18 August 2010, 10:09
Sus ↑
nu e frumoasa defel tipa asta,numai grim peste tot si nici macar nu-i ascunde fizionomia aia ...
euu   -  
22 August 2010, 20:15
Sus ↑
Mai "eeu",daca dzeu a creat-o asa cum este,adik cu barba mai nustiu cum,nasul sau buzele mai mari sau mai mici...ea cu ce este vinovata?! Ori tu sigur ai o problema,si una foarte majora..."defelule" hahahahaha
pt "eeu"   -  
23 August 2010, 21:07
Sus ↑
Casa de piatra,dragoste si copii sanatosi!Bravo,Karizma!!!nu atrage atentie la comentariile negative,moldovenii vor fi mereu invidiosi!daca o fata are bani,noroc,fericire-gata,e invidiata si birfita de majoritatea lumii de imprejur.Ma bucur sincer pentru tine,Olga!
Donna   -  
25 August 2010, 20:39
Sus ↑
omul trebuie pretuit pentru ceea ce reprezinta, nu dupa trasaturile fetei
Liuba   -  
01 Septembrie 2010, 21:46
Sus ↑
Brava Liuba!!! Mie î-mi place Alexa cum este ca persoana...nu cu nasul în sus este foarte bună...şi aşa cum este! Nu se preface! A făcut atîtea fapte bune!!! Eu le doresc o viaţă frumoasă , plină de iubire şi respect!
Anna   -  
08 Septembrie 2010, 23:20
Sus ↑
FOARTE FRUMOS
ANDREI   -  
10 Septembrie 2010, 18:51
Sus ↑
Nasica e SUPER!!!
Valya   -  
27 Octombrie 2010, 23:50
Sus ↑
Karizma are o inimă mare. Este om, în primul rînd, şi asta spune mult. Nu e fudulă pentru faptul că are mulţi bani. Iar acestea sunt calităţile ce primează în viaţa unui om.
Vasile   -  
14 Noiembrie 2010, 23:00
Sus ↑
Imi place ca e directa in felul sau de a fi,respectiv nu are 2 fete,iar aceasta este foarte important .Bravo ei ,ca stie ce-si doreste ,exact de la viatza!!!
Violeta   -  
29 Decembrie 2010, 15:24
Sus ↑
cea mai frumoasa rochie de mireasa vazuta de mine din ultimii ani,vreau si eu asa rochie!
alina   -  
04 Martie 2011, 12:32
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău