VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
JurnalTV prezintă - „Ministerul adevărului”
Februarie 2012, Nr. 93-94

JurnalTV prezintă - „Ministerul adevărului”

Comentează   |   Cuprins

Ministerul Adevărului amână sfârșitul lumii! Pentru că mai sunt atâtea adevăruri de spus. Lansată chiar în seara de revelion, prin trecerea în revistă a totalurilor anului 2011, emisiunea „Ministerul Adevărului” este  un proiect foarte îndrăzneț pentru piaţa media din Moldova. 

Cele mai savuroase și vicioase manifestări ale societăţii noastre sunt dezgolite și luate la mișto de cei  patru „miniştri”: Nata Albot, Viorel Mardare, Oleg Brega şi Sârghi Cobzaru. Ei nu-ţi vor spune ceea ce vrei să auzi, dar ce vei auzi și vedea îți va plăcea. „Ministerul Adevărului” este singurul minister care nu doarme în timp ce toate celelalte se odihnesc. Simbolul emisiunii este „Cârlanul de aur” – trofeul la care toți visează, dar nu oricine îl primește. Doar cei care îl merită cu adevărat. Cârlanul este opera meșterilor populari din Moldova și este de neprețuit. Emisiunea poate fi urmărită în fiecare sâmbătă, la ora 21.30, la Jurnal Tv.

Nata Albot:
Farmecul proiectului se ascunde în cei patru prezentatori care aduc adevărul, fiecare de la înalţimea personalităţii şi popularităţii sale. Viorel-nonconformistul, Oleg-rebelul, Sârghi-vocea poporului, Nata – cum fără Nata? Adevărurile sunt despre fenomene din Moldova, din mentalitatea noastră. Avem o echipă de reporteri care fac investigaţii şi sapă adevărul din ştirile locale, mai ales cele din regiune. Ştiri care apar zilnic şi dispar fără să fi fost valorificate. Emisiunea are un trofeu – Cârlanul de Aur – o adevărată operă de artă pentru personaje care au călcat pe bec sau prin străchini. Emisiunea nu-şi propune să spună  adevărul cu preţul de a ofensa, ci, mai cu seamă, prin a provoca zâmbete.
Sârghi Cobzaru:  

 Sunt deja de un an la televiziune şi, dintre toate tipurile de emisiuni pe care le-am analizat în această perioadă, cel mai mult mă tentează cele care abordează fenomenele sociale în manieră umoristică. Majoritatea surselor media ne conving zi de zi că viaţa e tristă şi plină de necazuri. Consider că, abordate altfel, aceleaşi ştiri pot sugera chiar soluţii pentru problemele cu care ne confruntăm.  Am ambiţia de a spune că avem în echipă patru oameni inteligenţi, cu un background foarte diferit, fapt care ne-ar permite să prezentăm viziunile noastre în format interesant şi accesibil pentru cât mai multă lume. Nu aş afirma că este o emisiune umoristică – asta te obligă la mai multe. Dar, dacă prestaţia noastră va provoca câteva mii de zâmbete, eu voi fi fericit! Emisiunea noastră este o provocare pentru întreaga societate. Statul, oamenii de afaceri, unele ONG-uri şi-au făcut atâta timp de cap, au abuzat, delapidat, fraudat şi s-au simţit relativ comod făcând asta, de multe ori chiar ne-au râs în faţă: „Tu cine eşti să-mi ceri socoteală”? Iată că a venit timpul nostru să râdem, rugăm respectuos să nu se supere nimeni.

Viorel Mardare:
Mecanismul pătrunderii mele în incinta ministerului este simplu. Vara asta, am rugat-o pe Nata să-mi facă întâlnire cu o fată. În schimb, trebuia să o ajut nu ştiu cu ce, la nu ştiu care emisiune (îmi era totuna de detalii, recunosc). Drept rezultat, apar la televizor, alături de trei oameni talentaţi şi dragi mie. Despre fată nu mă întrebaţi. Vă mulţumesc pentru atenţie.Oleg Brega:

Am acceptat pentru că şi mie mi-au plăcut pozele din „VIP magazin” cu costum şi cravată (apaream eu şi Ghenadie Brega, unul dintre fraţii mei, acum ceva vreme), iar Nata m-a asigurat că anume aşa vom fi îmbrăcaţi în noua emisiune. Am vrut să apar zâmbind lângă o femeie de succes, în mijlocul unei echipe senine, ingenioase. Am vrut să descreţesc fruntea-mi şi a celor din jur, pentru că rolul de rebel, lup singuratic şi insubordonabil mă oboseşte pe termen lung. Cred în puterea satirei şi a umorului, vreau să încerc schimbarea situaţiei din jur şi pe căi ludice, conciliante.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

DRAGII MEI SUNTETI SUPER. NU ORICINE POATE LUCRA CA D -STRA SINCER SI SA SPUNA LUCRURILE VERDE-N OCHI.BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Olesea Popovici   -  
09 Noiembrie 2012, 19:16
Sus ↑
salut am o intrebare la dumnevoastra: dece politia rutiera din Hincesti urmareste motocicletele si baietii cind sint opriti sint batuti si in plus cer bani si cind am apelat la politia din Hincesti nisa spus sa in chidem gurile casa nu avem probleme cu sanatatea.
patrik   -  
16 Martie 2014, 22:55
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău