VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Janet Erhan merge în faţa altarului
Aprilie 2009, Nr. 60

Janet Erhan merge în faţa altarului

Comentează   |   Cuprins

Interpreta şi femeia de afaceri Janet Erhan se căsătoreşte. La 15 mai, de ziua iubitului ei Octavian Bodişteanu, cei doi îşi vor celebra cununia religioasă, după care vor da o petrecere pentru cei mai apropiaţi.

Janet şi Octavian sînt de patru ani împreună. Cine este alesul vedetei? Îşi face singur prezentarea: „Cetăţean simplu, dintr-un sat din Hînceşti, maestru în sport la lupte libere, activez în domeniile businessului şi jurisprudenţei.” Au locuit mulţi ani în blocuri de vizavi, din geamul ei se vedea geamul lui şi invers, dar nu au privit niciodată prin fereastră în acelaşi timp. Pînă întîmplarea i-a adus faţă în faţă...

„Ea m-a cucerit prin sinceritate, povesteşte Octavian. A trecut toate testele şi am înţeles că tot ce mi-a zis s-a dovedit a fi adevărat. M-a impresionat ca om, mi-a apărut un fel de afecţiune faţă de ea, iar pe urmă a venit şi dragostea. Ce vrea un bărbat de la o femeie? Nu cred că descopăr America dacă spun că vrea susţinere, apreciere şi, bineînţeles, linişte sufletească. În Cartea Cărţilor se spune că „o femeie bună este un dar de la Dumnezeu”. Mai cred că un bărbat poate creşte sau degrada lîngă o femeie. Uite, eu nu am crescut doar spiritual şi ca personalitate lîngă Janet, dar am crescut şi în greutate”, rîde Octavian.

După două căsătorii eşuate, din care i-au rămas doar urme de suferinţă, Janet zice că se mărită pentru ultima oară. Alesul ei confirmă: „Reieşind din faptul că viaţa nu e atît de lungă, cred că această relaţie e pentru totdeauna (cel puţin în această viaţă!). Am întîlnit-o pe Janet exact în momentul în care îmi reveneam după ce parcursesem o perioadă foarte dificilă în viaţa mea, o perioadă plină de trădări şi probleme în afaceri. Ea abia intra în asta. Aşa că eu am avut pe cine susţine şi învăţa să nu facă aceleaşi greşeli...

Octavian zice că părinţii au apreciat alegerea sa „pentru că sînt oameni înţelepţi şi pentru că mă cunosc prea bine ca să aibă suficientă încredere în ceea ce fac”. Familia Janetei s-a uitat cu suspiciune. E o diferenţă de patru ani între ei..., dar Octavian rîde – sînt un pic mai tînăr, dar sufletul meu e „bătrîn”. Cea mai importantă e căldura pe care o găseşte acasă. Liniştea şi siguranţa pe care i-o inspiră această femeie, lucruri care îi permit să muncească şi să creeze fără emoţii în plus.
 
Octavian nu conteneşte să-şi laude aleasa. „La bucătărie cred că nu are egal, găteşte cu viteză de la bucatele tradiţionale moldoveneşti pînă la cele japoneze, iar gustul lor e din ce în ce mai delicios. Faptul că a mai fost căsătorită nu mă sperie deloc, dimpotrivă, mă bucur că am întîlnit un om care ştie preţul unei relaţii.”

„Sîntem fericiţi pentru că avem aşa băiat”, spune Octavian despre băiatul Janetei. Deja şi al lui. „Se întîmplă ceva inexplicabil între noi doi. În 1995 am făcut cunoştinţă cu un sportiv neamţ, campion olimpic, şi cînd mi s-a prezentat „Alex” m-a săgetat ceva în inimă. Mult mai tîrziu am înţeles de ce. Cînd l-am cunoscut pe băiatul nostru, am făcut legătura. Alex al nostru m-a cucerit mai întîi prin personalitatea sa, chiar dacă e copil. Ne-am împrietenit, iar pe urmă ne-am îndrăgostit unul de celălalt.”

Janet zice că a deschis o nouă pagină în viaţa ei şi că alături de Octavian trăieşte cei mai liniştiţi şi frumoşi ani. „Am înţeles multe lucruri, am devenit mai puternică, am alături în primul rînd un prieten, cel mai bun. Şi soacra mea e o femeie fantastică... Cînd privesc înapoi, mi se face jale de mine, de ce-am trăit şi de ce am permis să se întîmple cu viaţa mea.”

Octavian continuă: „Există pagini care nu ne plac şi în trecutul meu, şi în trecutul ei, dar noi le-am dat foc. Atîtea pagini noi avem de scris împreună! De ce să ne consumăm cu trecuturi pe care nu le poţi schimba?” (Rodica Ciorănică)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Ma mindresc ca am un asa verisor..., care si-a ales si o sotie pe cinste!!! Ai cautat-o mult, Octavian, si iata ca-i gasit-o!!! Ii iubesc tare mult si le doresc sa se bucure de anii petrecuti impreuna!!!
Guzun Diana   -  
30 Martie 2010, 22:21
Sus ↑
Janet esti uimitor de Bravo! te admir, din copilarie fredonam piesele tale si ma bucur de succesele tale pe plan personal mai ales...casa de piatra si "get over it!" virsta e un factor care conteaza cel mai putin ori chiar absolut deloc! Felicitari!!!
Rodra   -  
30 August 2010, 01:39
Sus ↑
Am avut ocazia sa-l cunosc pe Octavian mai multi ani in urma... Este o persoana cu o inteligenta deosebita! Ma bucur pentru el si Janet, casa de piatra si multa fericire, o merita pe deplin!!!
Anka   -  
18 Decembrie 2010, 22:41
Sus ↑
Tot ce se face se face spre binele nostru...asa a pus fata cea mare, o pereche foarte draguta, care cred vor scri multe, multe pagini in cartea vietii lor,...fericire multa si asa cum a zis Oktavian fericirea lor va fi mai mare daca barza o sa le aduca o fetita, asa ca nu mai stati pe ginduri, copii ne schimba viata.......(si eu viitoare mamica)
Ludmila   -  
19 Decembrie 2010, 15:19
Sus ↑
Ma bucur ca sunt barbati moldoveni p-u care mai putin conteaza ca femeia de linga el a mai fost casatorita. Este o evolutie.
Tamata   -  
24 Decembrie 2010, 22:33
Sus ↑
Jan, Doamne ajuta in tot !
Emil   -  
21 Iulie 2011, 11:19
Sus ↑
janet mă bucur nespus.Veneam cu elevii la Susleni ca săţi admir dansul mai ales.
Octeabrina Ceban   -  
15 Octombrie 2011, 15:29
Sus ↑
mă bucur enorm pentru tine Janet.veneam cu elevii la susleni cînd se stingea lumina săţi admir mai ales dansul pe care nimeni nu te poate repeta
Octeabrina Ceban   -  
15 Octombrie 2011, 15:43
Sus ↑
O cunosc pe Janet si pe Octavian fiindca am fost vecini in sectorul Riscani,cu atit mai mult ca ambii erau cumparatorii mei permanenti.Ma bucur pentru voi,sa va dea Domnul putere si sa fiti impreuna pina la adinci batrinete.Succese,noroc,si multe,multe adausuri pe viitor!!!!!!
Gicu   -  
13 Decembrie 2011, 11:22
Sus ↑
Sunt din acelasi sat cu Octavian Bodisteanu,eram vecini,practic ne despartea un teren sportiv :)) Un baiat respectabil,asa cum si acum este,in ceneral toata familia sa erau si sunt de cand ai stiu niste oameni deosebiti si admirati de toata lumea.O familie frumoasa din toate punctele de vedere si foarte primitori si prietenosi. Am avut ocazia sa merg in vizita la ei,destul de des as putea spune si de fiecare data m-am simtit foarte bine in preajma lor! Oameni veseli si deosebit de calzi! Octavian si Ruslan ,doi frati gemeni,unul mai simpatic decat altul :)),s-au bucurat dintotdeauna de succes,deoarece au muncit inca de mici si nu prea au avut copilarie,avand in vedere ca fac sport de cand ai stiu.Asa ca nimic nu le-au venit pe tava. De aceea eu tin neaparat sa-i felicit pe amandoi pentru realizarile lor pentru felul lor de a fi,ei sunt un exemplu pentru noi toti!! Felicitari din inima!!!
Aliona P.   -  
13 Mai 2012, 17:10
Sus ↑
FRUMOASA FAMILIE SA FITI SANATOSI SI BUCUROSI DE COPILASI , IMI PARE BINE DE VOI MULTI ANI .
IURII BODISTEANU   -  
04 Noiembrie 2012, 18:37
Sus ↑
Felicitarile noastre,Octavian si Janet!
Hilani   -  
01 Iunie 2013, 09:03
Sus ↑
Te iubesc Janet
JORA   -  
24 Iunie 2013, 12:11
Sus ↑
Scumpii mei nani, ma mindresc cu voi si mie tare dor de voi. Va pup.
fina Beatrice   -  
03 Iulie 2013, 23:33
Sus ↑
Janet eu o cunosc pe doamna Tamara , cind am vazut o poza in care erai tu? nam putut sa dau gres...am spus ca ea e Janet Erhan......sa stii ca eu ti-am admirat tot-deauna muzica ta si nimeni nu poate spune ca nu esti o norocoasa....succes.....va pup
Rusu Liuba   -  
31 Mai 2014, 23:06
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău