VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Istorii în detalii cu Olga Popa
Iunie 2009, Nr. 62-63

Istorii în detalii cu Olga Popa

Comentează   |   Cuprins

Este una dintre cele mai proaspete achiziţii ale postului de televiziune „CTC TV Dixi”, o prezenţă debordantă şi cu mult gust. Olga Popa e prezentatoarea care ne aduce în fiecare săptămînă „Istorii în detalii” ale oamenilor celebri şi ale evenimentelor mondene din întreaga lume.

Zîmbetul ei te cucereşte din prima. Iar cînd te uiţi în ochii ei, ai senzaţia că are ascuns un soare în ei. Are 25 de ani, diplomă de jurnalist, o scurtă carieră în modelling, îi place jazzul şi dansul şi este pasionată de gătit! „Televiziunea este pentru mine o mică aventură, în care descopăr în fiecare zi cîte ceva nou”, spune Olga despre munca sa de dincolo de ecran, care a acceptat în 2004 un proiect al regizorului Valentin Rotaru. De atunci, Olga ne-a zîmbit în mai multe proiecte de divertisment, iar de la începutul lui 2009 face parte din colectivul „Istoriilor de succes”. Chiar dacă a cochetat cu modellingul, nu a fost ceea ce-şi dorea să facă în viaţă. „Frumuseţea e un tot unitar, degeaba eşti frumoasă ca aspect, dacă interiorul este gol. Mie îmi place un proverb – frumuseţea este înţelepciunea femeilor, iar înţelepciunea este frumuseţea bărbaţilor”.

„La CTC avem o echipă unită şi rezolvăm imediat certurile. Ne place ceea ce facem şi de aceea ne iese totul bine. În emisiunea noastră încercăm să descoperim lucruri interesante şi curioase despre „mondenii” noştri şi nu numai. Ne dorim să arătăm telespectatorului că vedetele noastre merită şi au dreptul să fie plasate alături de starurile din Rusia şi din lumea întreagă. Aşa am aflat unde a cîntat pentru prima dată Natalia Barbu, ce regrete are tanti Ludmila şi ce a făcut Cătălin Josan înainte de a cîştiga „Megastar-ul”, mărturiseşte prezentatoarea emisiunii.

Cei care o călăuzesc pe tărîmul mediatic sînt Valentin Rotaru, regizorul emisiunii „Istorii în detalii” şi Oxana Iuteş, pe care o respectă mult ca jurnalist şi îi acceptă criticile (pentru că îi este prietenă). Iar atunci cînd emoţiile dau tîrcoale în emisie, trage aer în piept, zîmbeşte şi merge înainte. Dacă visează la o nouă emisiune? Se pare că Olga n-ar refuza o emisiune culinară, pentru că îi place să vrăjească la bucătărie. „Cel mai mult în televiziune contează să fii un bun jurnalist. Să fii obiectiv, să vorbeşti corect, să fii descurcăreţ, să ai un stil aparte. Şi să placi publicului. Iar ceea ce faci, să o faci cu pasiune”, spune cea care crede că televiziunea a ales-o pe ea şi nu invers.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Olga Popa este o fetita draguta, cu un accent oribil, cu palatalizari ce supara groaznic auzul si cu intonatii indecente chiar uneori! Sunt profund mirata de faptul ca chiar nu vad o evolutie in acest sens, ori corifei. alde distinsa doamna Arama, care are "de-a face " nemijlocit cu acest post tv, altii de asemenea, nu tin sa schimbe ceva in evolutia acestei domnisoare..
olesea paiu   -  
21 Septembrie 2010, 11:20
Sus ↑
Ну сколько можно!!!!!???? Да валите вы уже!!!!! Ольга - вы не интересно рассказываете, и голос противно-скрипучий!!! Про местных "звёзд" смотреть интересно только их финам и нанашам! А про мировых...Ха! Был у вас сюжет про Капицу! Я ради прикола спросила своих румыно-говорящих друзей: знаете ли вы кто это? НИ ОДИН не знал "что такое Капица"!!!! Для кого эта передача! ТВ-Дикси, если хотите рейтинги - верните Майорова, и тогда ваш канал не будут переключать автоматически при эиде этой...ну, скажем так, ведущей!!!!!
Надоело!!!!   -  
10 Octombrie 2010, 14:13
Sus ↑
Nu ne place deloc de glasul acestei comentatoarei , ea se socoate ca ceva presus de alti comentatori . Dam la alt post cind o auzim la TV CTC . Face-ti ceva , va rogam frumos .
andrei   -  
03 Ianuarie 2011, 20:28
Sus ↑
ea este in concediu acum
se   -  
04 Ianuarie 2011, 21:10
Sus ↑
Sa devii prezentatoare nu e destul sa fii doar simpatica si cu aire "da eu sunt prezentatoare iata asa" Sunt deacord cu parerile de mai sus.
Sergiu   -  
21 Ianuarie 2011, 16:53
Sus ↑
Foarte interesante televiziune programe, daca aretati va rog, unde la acest program TV subiecte avansate care poveste despre umbra intuneric umane, rautatea....? Imi place cum arata fetita Olga Popa, un lider programa, daca in lume noasta, lume pe umbra tacuta si densitate intunicate, trebuie sa vorbesc despre aceste lucruri. Eu sint artiste de arte din or. Chisinau si eu desigur, de asemenea, interesat in diferite aspecte ale vietii.
CHASOKTAT   -  
18 Martie 2011, 00:21
Sus ↑
Parerea mea e ca Olga Popa e destul de bine arata cit si vocea ei si chiar cum prezinta. dar voi acesti comentarori cu ce sunteti mai buni de a o critica pe ea asa dur??? punetiva voi in acest loc si faceti ceva apoi criticati pe altii!!! Olga succese...
nikita0984   -  
26 Martie 2011, 12:42
Sus ↑
e buna
yo   -  
28 August 2013, 20:01
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău