VIP Magazin
25 Noiembrie 2020
Print
Print
Print
Print
Gândurile lui Teo
August 2014, Nr. 122

Gândurile lui Teo

Comentează   |   Cuprins

Dimineaţă de dimineaţă, de luni până vineri, vocea lui intră în casele noastre şi ne face ziua mai frumoasă cu matinalul „Muzele Dimineţii” de la postul de radio „Muz FM”. Pe lângă cariera în radio, simpaticul prezentator a avut parte de o frumoasă experienţă şi în televiziune. Cu toate acestea, radioul şi televiziunea nu sunt singurele sale ocupaţii, Mihai Teodor are o relaţie strânsă şi cu muzica, iar de curând a lansat o nouă piesă, „Iubirea”.

>>> Când aveam trei-patru ani, am înţeles cum funcţionează un aparat radio şi ce înseamnă magicul buton REC. Cu ajutorul unei casete găsite prin casă, am „produs” primele „talk-show-uri” din viaţa mea, eu fiind, în acelaşi timp, şi prezentator, dar şi unicul ascultător. Peste ani am aflat că înregistrările s-au păstrat, dar nu am îndrăznit să le dau play... Ce ar fi dacă Mihai din copilărie e mai tare decât Mihai din prezent?

>>> Deşi am fost un student exemplar la economie, pasiunea faţă de jurnalism, radio şi, ulterior, TV le-a doborât pe toate celelalte. Susţin ideea că omul care vrea le poate face pe toate, dar nu toate îl vor face fericit. La radio sunt.>>> Pasiunea pentru radio a mers în paralel cu o altă mare dragoste – muzica, s-au completat, mi-au format o idee despre ce se ascultă, ce se vrea, ce are şi ce nu are şansa de a fi auzit de publicul larg. Nu mi-am propus niciodată să-mi fac un nume în ceea ce unii numesc showbiz. Am vrut doar ca ceea ce îmi cânta mie în minte să mai cânte pe ici, pe colo, pe undeva, poate astfel se mai găseşte cineva care împărtăşeşte aceleaşi trăiri cu mine. Când mi-am auzit pentru prima dată o piesă la radio, eram cel mai fericit pe lume. De atunci am compus şi am scris pentru multă lume de la noi şi în străinătate, şi sentimentul e de fiecare dată unul deosebit.

>>> Sunt perfecţionist, iar orice produs, fie el muzical, de radio sau TV, necesită multă implicare, atenţie şi efort. Când sunt acolo, nu pot fi în altă parte, oricât de mult mi-aş dori asta. A avut probabil de suferit viaţa personală. Poate, într-o zi, lucrurile vor sta altfel.

>>> Am învăţat să mă bucur de lucruri simple. Viaţa m-a învăţat să-mi iubesc mama şi mai mult. Aş vrea să opresc timpul în loc ca să putem comunica mai mult, să stăm tineri, să le reuşim pe toate.

>>> Îmi place să fiu util societăţii, detest renegaţii, antisocialii şi indolenţii.

>>> Raymond Bradburry e cel care m-a inspirat cel mai mult. După ce i-am citit opera, închipuirea mea despre om, natura umană şi univers s-a schimbat. Ne dăm atât de mari, dar de fapt suntem atât de mici.

>>> Câteodată simt cum în mine luptă raţiunea cu intuiţia. E o luptă inegală.

>>> Primul sărut cu cea pe care am iubit-o cu adevărat mi-a tăiat respiraţia. Aş vrea să simt din nou acel fior.

>>> Fericirea se măsoară în zile, luni, ani şi dacă ai noroc, în decenii.

>>> Mă face fericit răsăritul cu cea alături de care nopţile sunt prea scurte.

>>> Paradisul e acolo unde timpul stă în loc, e vară şi e mereu patru dimineaţa.

(Text: Daniela Caraiman, Foto: Sergiu Bîrcă)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău