VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Gaby Paul Ganya: Nu există greşeli, există învăţături!
Aprilie 2012, Nr. 96

Gaby Paul Ganya: Nu există greşeli, există învăţături!

Comentează   |   Cuprins

Prezentatoarea emisiunii „La bohème” de pe site-ul allfun.md este Gaby, o frumoasă domnişoară de numai 17 ani, cu un şarm aparte. Care sunt preferinţele ei, ce crede ea despre bărbaţi, prin ce se simte atrăgătoare şi multe alte detalii despre personalitatea ei, aflaţi în materialul ce urmează. 

Nu pot trăi fără oamenii dragi, fără cel mai drag om, care este Sandu – fratele meu. El m-a învăţat foarte multe şi îmi este şi cel mai bun prieten.

În niciun caz nu aş fi cu un bărbat infantil.

Bărbaţii şi femeile nu au avantaje unii faţă de alţii. Împreună, suntem într-un echilibru perfect, pentru că ne completăm reciproc.
Cel mai mult mă mândresc cu faptul că am ajuns să vorbesc cu mama despre orice – să nu am limite.

Mă sperie momentele în care nu găsesc cuvintele potrivite. E cel mai greu. Te pierzi, iar interlocutorul simte acest lucru, şi tu te simţi şi mai prost.

Niciodată să nu vorbeşti despre foştii tăi cu un băiat, pentru că, la un moment dat, o să te înţepe cu ceea ce i-ai zis.
Sunt dependentă de… poate de accesorii chiar. Pot să fiu dependentă de orice… de mirosul de după ploaie într-o dimineaţă frumoasă de vară. Sunt dependentă de pictură.

Am multe ocupaţii. Timp de şapte ani am dansat, am umblat la şcoala de pictură, fac ikebane, am făcut şi fotografie. Îmi place s-o pictez pe mama, ea este inspiraţia mea.

Mă simt atrăgătoare într-o rochie/haină largă. Mi se pare foarte sexy, pentru că aşa îi faci pe bărbaţi să-şi pună fantezia în funcţiune.

Mai puţin vorbeşte despre planurile tale. Cu cât mai mult vorbeşti, cu atât mai puţine reuşeşti. Cineva te ascultă şi parcă ceva acţionează negativ asupra modului tău de a gândi în ceea ce vrei să faci. Mai bine taci şi fă.

Cel mai bun sfat primit în materie de relaţie: să existe o barieră între ceea ce este între voi doi şi ceea ce ştie lumea din jur... Mai mult romantism. Surprizele şi detaliile plăcute joacă un rol foarte important. De fapt, detaliile sunt esenţiale.

Băutură: cafeaua de dimineaţă.
Desert: cheesecake-ul şi torta de peltea făcută de mama.
Carte: „Haunted” de Chuck Palahniuk. El scrie în aşa mod încât tu simţi ceea ce trăieşte personajul.

În geantă am mereu ochelarii de soare, parfumul, portmoneul, cheile, luciul de buze, o carte, iar acum, pe timpul ăsta – mănuşile.

Dacă mi-aş face un tatuaj, acesta ar fi iniţialele mele, GB, aşa mă numea Sandu când eram mică.

Nu am branduri favorite şi nici nu îmi place să cheltuiesc mulţi bani. Îmi permit să umblu şi pe la second-hand, iar atunci când văd o geantă de struţ şi plătesc 10 lei pentru ea, sunt mulţumită.

Prefer încălţămintea comodă şi în culori neutre.

Îmi place să mă plimb vara, noaptea, prin parc.

Când sunt tristă, ascult muzică şi citesc.

Aş vrea să nu-mi pese de ceea ce crede lumea despre mine, să-mi fie indiferent.

Banii sau faima? Faima, pentru că unde este faimă, sunt şi bani.

Părinţii mei sunt perechea ideală pentru mine.

Un bărbat este uşor de cucerit atunci când îi propui ceva ce el nu a avut.

Dacă fericirea ar fi o culoare, aceasta ar fi coral.

Dacă tristeţea ar fi o culoare, aceasta ar fi un gri cald.

În viaţa anterioară am fost pisică.

Primul pas trebuie să-l faci atunci când simţi că vrei ceva şi nu ai dubii. Nu te gândi la ce se poate întâmpla, pentru că în acel moment apar cu totul alte soluţii şi asta te face să nu te decizi, iar după, ai putea să regreţi că nu ai făcut-o. Dacă se întâmplă să faci o greşeală este, de fapt, o învăţătură. Nu există greşeli, există învăţături

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău