VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Gabriel Stati - mai bun cu un an, ca şi coniacul
Octombrie 2008, Nr. 54

Gabriel Stati - mai bun cu un an, ca şi coniacul

Comentează   |   Cuprins

Toamna, moldovenii îşi numără bobocii. Unii - pe ai vecinului, că-s mai arătoşi. Cineva dă roada la loc şi învîrte teascul, făcîndu-şi planuri mari pînă la toamna viitoare. Gabriel Stati face ce ştie el mai bine – să trăiască şi să muncească.

Pentru sine şi pentru cei din jur. La un întîi de septembrie, şi-a dus copiii la şcoală, în clasa 1 - gemenii Raluca-Naila şi Luca-Nichita - pentru un început de viaţă, să vadă cum e în noul mediu, altul decît cuibuşorul familiei. Mezinul Tristan aşteaptă să vină şi al său 1 septembrie pentru a face primul pas serios în viaţă – a merge la şcoală, acolo unde, probabil, o va întîlni pe Isolda lui.

Apoi, Gabriel a dat semnalul stingerii la clubul „Flamingo”, prin ceremonia de închidere a sezonului de vară, unde a fost supraaglomeraţie de femei frumoase şi stilate pe metru pătrat pentru care, la modul cel mai serios, localul este o parte din viaţa lor şi care vor aştepta cu nerăbdare să vină primăvara, pentru redeschiderea „Flamingo”. Multe dintre ele, să-l vadă o dată în plus pe patron…
Printre mulţimea de evenimente din acest septembrie 2008 al lui Gabriel Stati, s-a mai perindat unul – omul a făcut 32 de ani. „La mulţi ani!” îi spun cei care îl cunosc şi îl apreciază. Prietenii, colegii de facultate, partenerii de afaceri şi colectivul de la „Stati&Co”, cei care sînt onoraţi de a-l avea aproape şi care îi vor fi alături în orice situaţie. Care îi doresc ca Dumnezeu să-i ocrotească sănătatea, fericirea şi iubirea şi care îl asigură că bunătatea şi omenia sa sînt apreciate şi vor fi, neapărat, răsplătite.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău