VIP Magazin
22 Octombrie 2018
Print
Print
Print
Print
Familia Abaşchin s-a completat cu noi membri
Decembrie 2008, Nr. 56

Familia Abaşchin s-a completat cu noi membri

Comentează   |   Cuprins

Şi-au dorit nespus de mult o fată, iar cînd băiatul lor Roman, s-a apropiat cu paşi rapizi de majorat, dorinţa s-a acutizat şi de frica singurătăţii. După 19 ani, familia Abaşchin s-a „completat”.

Dar nu cu un singur membru, aşa cum şi-au dorit părinţii, ci cu doi deodată. Minunile „blonde” au intrat în viaţa lor după ani de aşteptări şi tratamente de durată. Mark şi Evita au împlinit de curînd un anişor şi constituie cea mai de preţ avere a familiei. „I-am aşteptat atît de mult, încît sîntem maximum prudenţi şi îi protejăm cît de mult putem. Nu-i plimbăm peste hotare, iar unicele ieşiri împreună sînt în parc şi uneori în ospeţie”, ne povesteşte Natalia.

Au decis din start că toate evenimentele din viaţa gemenilor trebuie să fie organizate în mod deosebit. I-au botezat la mănăstirea Căpriana pentru că o consideră amplasată într-un loc divin şi cu o aură foarte bună. Cumetria au jucat-o chiar în curtea casei, iar Mark şi Evita au fost distraţi de şapte cupluri de naşi aleşi pe sprînceană. Şi prima lor aniversare, organizată la restaurantul „Casa Vinului” s-a desfăşurat după un scenariu amplu, care a inclus deghizarea invitaţilor în diferite costume. „A fost mai degrabă o sărbătoare pentru noi, părinţii, ne-am distrat de minune şi am avut ocazia să le arătăm cunoscuţilor şi prietenilor copiii noştri”,  ne mărturiseşte fericita mămică.

Cuplul Abaşkin se străduie să petreacă cît mai mult timp cu gemenii, dar business-ul îi cam lipseşte de această posibilitate. Peste două săptămîni de la naştere, Natalia a revenit la afaceri, iar micuţii sînt îngrijiţi de două bone. Cei trei copii ai cuplului Abaşchin se deosebesc foarte mult. Gemenii sînt mult mai acceleraţi şi se dezvoltă total diferit de fratele lor, care acum are 20 de ani. Roman nu prea are posibilitatea să le urmărească evoluţia, deoarece învaţă la o şcoală de business de peste hotare. În schimb ascultă cu plăcere la telefon povestirile mamei, care îi spune cum micuţii ştiu deja să utilizeze telecomanda, cum răsfoiesc cu atenţie cărţile şi revistele de prin casă şi cu ce curaj fac primii paşi. Gemenii îşi iubesc nespus de mult fratele mai mare şi atunci cînd sînt întrebaţi unde-i Roman, ei arată imediat la portretul lui.

Nu se gîndesc la un viitor anume pentru Mark şi Evita, îşi doresc doar ca aceştia să fie fericiţi. În plus s-ar putea ca planurile lor să nu coincidă cu ale celor mici, de altfel cam aşa s-a întîmplat şi cu fiul mai mare. Chiar dacă urmează o şcoală serioasă de afaceri, Roman este pasionat de artă. Compune cu succes muzică, cîntă la pian şi îi place la nebunie filosofia şi istoria.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
+10°